ZŠ Hroncová a ZŠ Park Angelinum - Košice

luka0210
7. feb 2023

Caute, vedeli by ste napisat vlastne skusenosti so svojimi detmi zo skol Zs Hroncova,Zs park angelinum kosice za uplynulych max 5-8 rokov? k prvemu stupnu by ma zaujimalo najma, ako pristupuju ku ziacikom, ci selektuju podla vykonnosti, ci vedia potiahnut, ci maju vela domacich uloh, ako ucitelia komunikuju s rodicmi, ci riesia konflikty, nespokojnost ak vyvstane alebo to zlahcuju. Aka je atmosfera v kolektiva. Resp hocico podla vas pre alebo proti. K druhemu stupnu to iste plus ci nie su zavaleni ulohami, pisomkami, ci je doraz/ tlak na vysledky.., mozete aj konkretne mena ucitelov, ktori sa vam pacia/ nepacia

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luka0210
autor
7. feb 2023

@bilberryday moje deti ani ja nikoho nevyucujem, preto na to nie je dovod. Ale dakujem za podnetny komentar. Zelam pekny den

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luka0210
autor
7. feb 2023

@bilberryday vidim, ze vam tato tema nie je po voli. Co sa gdpr tyka, ucitel ma postavenie verejneho cinitela a tak ako sa neporusuje pri recenziach na lekaroch, pricom sa uvadza meno a priezvisko, neporusuje sa ani pri uciteloch. Co sa tyka udajneho ohovarania, iba vedome nepravdive udaje sposobile privodit vaznu ujmu je mozne povazovat za ohovaranie. Ak dovolite, pokial nemate k teme zakladnych skol co povedat, rozlucim sa s vami

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luboslava_d
8. feb 2023

Ale gdpr? Meno a hodnotenie nie je osobný údaj. A su aj weby , kde sú hodnotenia pedagógov od žiakov, rodičov.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz