Caute, vedeli by ste napisat vlastne skusenosti so svojimi detmi zo skol Zs Hroncova,Zs park angelinum kosice za uplynulych max 5-8 rokov? k prvemu stupnu by ma zaujimalo najma, ako pristupuju ku ziacikom, ci selektuju podla vykonnosti, ci vedia potiahnut, ci maju vela domacich uloh, ako ucitelia komunikuju s rodicmi, ci riesia konflikty, nespokojnost ak vyvstane alebo to zlahcuju. Aka je atmosfera v kolektiva. Resp hocico podla vas pre alebo proti. K druhemu stupnu to iste plus ci nie su zavaleni ulohami, pisomkami, ci je doraz/ tlak na vysledky.., mozete aj konkretne mena ucitelov, ktori sa vam pacia/ nepacia
@bilberryday moje deti ani ja nikoho nevyucujem, preto na to nie je dovod. Ale dakujem za podnetny komentar. Zelam pekny den
@bilberryday vidim, ze vam tato tema nie je po voli. Co sa gdpr tyka, ucitel ma postavenie verejneho cinitela a tak ako sa neporusuje pri recenziach na lekaroch, pricom sa uvadza meno a priezvisko, neporusuje sa ani pri uciteloch. Co sa tyka udajneho ohovarania, iba vedome nepravdive udaje sposobile privodit vaznu ujmu je mozne povazovat za ohovaranie. Ak dovolite, pokial nemate k teme zakladnych skol co povedat, rozlucim sa s vami
Ale gdpr? Meno a hodnotenie nie je osobný údaj. A su aj weby , kde sú hodnotenia pedagógov od žiakov, rodičov.