Ahojte precitala som si tu viacero diskusii no stale nemám pocit ze mam odpoveď. Uvažujem nad ZS Felix v KE. Aké sú vaše skúsenosti? Viem, že integruju zdravotné znevyhodnene deti. Moja dcéra je zdravá preto by ma zaujímalo aký je pomer deti zdravých vs zdravotné znevyhodnenych. Pýtam sa z dôvodu ci ma ako zdravá priestor na svoj rozvoj alebo je táto škola určená deťom s poruchami učenia? Ja vnímam integráciu pozitívne no keďže dcéra je viac introvert a nesmela neviem úplne co od toho čakať. Ďakujem za názory.
@zuzkakikta Ahoj,prosim mas nakoniec skusenost s felix? zaujimali by ma skusenosti
Ahoj,ake mas nakoniec skusenosti s Felix? dakujem
Ahojte nemám osobné skúsenosti nakoniec sme sa presťahovali a máme školu inde . Mám kamošku ktorá tam má dcéru a je spokojná všetko ale závisí asi od povahy dieťaťa . Podľa mňa najlepšie bude ísť sa pozrieť porozprávať s učiteľmi a urobiť si vlastny názor . Držím palce
@nnoovvaaja Ahoj, podarilo sa ti zohnať niekoho so skúsenosťami so školou Félix? Tiež zvažujeme pre syna, ale neviem sa k nikomu dopátrať, kto by vedel osobne doporučiť. Vďaka za info