Ahojte dá ísť so psom do Košickej ZOO alebo je vstup zakázaný? Ďakujem
@lauraa107 minulý rok boli so psom jedna rodina, ale chudák tie zvieratá tam.
A prečo chcete stresovať psa i zvieratá v ZOO? 🤦🤷
Predpokladám, že keď je pes kľudný, nemal by byť problém.
Dá sa ísť v pohode, akurát do vnútorných priestorov nemôžu a ani ku vtákom by som nešla lebo sa vtáky boja. Boli sme aj v Prahe aj v Košiciach a stále sme sa im vyhýbali inak ostatné zvieratá nemali žiaden problém so psom.
@nika_146 ta rodina, čo spomínam vyššie boli pri tucniakoch a to bolo strašne, vkuse zbúrali do skla a pes tam skákal ako keby ich chcel zožrať. Pani co ho mala na voditku sa len smi la aké milé to je, že aký kontakt 🙄 a potom sa zastavili pri levoch. Nikdy v živote som nevidela leva revať a tak pozerať uprene na psa. Vtedy som sa ozvala, že ten pes by bol pre neho jednohubka, a ešte si dá od hladu aj ju. Tak sa otočili a odišli. 🤔
Je tam úschovňa psov, postarajú sa tam, dajú vodu a ma dosť priestoru aj na chodenie, nemusí byť v malej prenosnej klietke.
@vyrovnanaosoba tak to je už potom o ľuďoch. Normálny človek by sa tomu nesmial a šiel by ďalej v takej situácií. Ako píšem napríklad k tým vtákom sme nešli lebo viem že sa boja, nechcem aby si ublížili. Keby som videla že iné zvieratá sa boja tak by sme ich tiež obišli. Napríklad ani s neustále stekajucim psom by som nešla. Za mňa je zoo so psom v poriadku ak ľudia berú ohľad aj na zvieratá čo sú v zoo. Bohužiaľ všetko je to ale o ľuďoch a čoraz viac je nezodpovedných ľudí kvôli ktorým trpia všetci. Stačí si zobrať ako príklad Tatry. Prečo je zákaz? Lebo ľudia ich mali na voľno a brali ich po štítoch kde ledva ľudia prešli 🤦♀️
Na jednej strane má to mrzí že je zákaz ale na druhej strane to chápem a takisto ak sa budú v zoo diať takéto veci so psami tak budem úplne chápať že ich znova zakážu. Bude ma to mrzieť ale bohužiaľ zase sa doplatí na hlúpych ľudí 😞
@nika_146 áno to je pravda. Nie zvieratá, ale ľudia si nezodpovední.