"Zaujmový" krúžok pre rok a pol staré dieťa v centre Košíc

majuskabobi
4. júl 2022

Ahojte. Nas mlady ma prebytok energie,preto hladam nejake centrum,kde by sa mohol socializovat a zaroven aj naucit nieco nove. Chodievame von na ihriska,ale momentalne ma obdobie stipabia tahania za vlasy,preto tam nevydrzi dlho. Ten nadpis "zaujmovy" kruzok prosim berte s nadsazkou,poprosim aj web stranky ,ak su
Dakujem

kvetinka75
4. júl 2022

no neviem pre tak malé dieťa či niečo je. Radšej ihrisko a nech sa tam vyblázni. Inak neviem čo si predstavuješ keď na ihrisko nechodíš, lebo má obdobie stipania a pod. Myslíš že inde to bude iné?

kacena4
4. júl 2022

plavanie alebo materske centrum tam su kruzky pre deti do 3r

akvi
4. júl 2022

@majuskabobi plávanie bábätiek môže byť dobrý nápad

majuskabobi
autor
4. júl 2022

@kvetinka75 chodim na ihriska,ale ked ho prepadne stipanie tak zdrhame😉

majuskabobi
autor
4. júl 2022

@kacena4 ake materske centrum? Vodu ma rad😊

kvetinka75
4. júl 2022

@majuskabobi tak potom choďte na kupko, plaváreň, aj tam sa vyšantí. Snáď ho to rýchlo prejde a budete tam bývať dlhšie

kvetinka75
4. júl 2022

@majuskabobi nájdi si materské centrum na nete, či nemáš nejaké v okolí. A odkiaľ si?Možno ani výlety, ZOO by nebol zlý nápad. Občas zmena

6myska
4. júl 2022

@majuskabobi v centre v Duette je pohybove Babybalance, na Krmanovej je RC ovecka, to je montessori herna, rozne baby plavania na Bankove ci Alejovej, ale aj v hoteloch v meste sa plave, treba pogooglit...Baby klub bocianik ma tiez pohybove v telocvicni na kvpcku

majuskabobi
autor
4. júl 2022

@kvetinka75 ok,pozriem.viem,ze existuje centrum ovecka,len neviem ci to nieje volaky nabozensky spolok,a kupko byva preplnene,hlavne teraz v pekotach. No nic,pozrem nieco na nete,zatial.mi gugl nic nenasiel. V ba maju rozne tanecne,pobybove kruzky,len v ke nic☺️

majuskabobi
autor
4. júl 2022

@6myska naslo mi duette,len tam som nepochopila ten rozvrh hodin,asi sa tam zastavim,mam to na skok .

6myska
4. júl 2022

@majuskabobi este vo Family gym oaza je pohybove pre deti, vola sa Žabky, na kvp v ZUS Vlada Urbana je pocas sk. roka akoby tanecny pohybovy kruzok, dalsia montessori herna je na Uherovej na Terase, vola sa Rodinne montessori centrum Unit

kacena4
4. júl 2022

@majuskabobi sak si pohladaj urcite nemate v kosiciach len 1

majuskabobi
autor
4. júl 2022

@kacena4 dakujem za radu,myslela som,ze bude mat niekto aj konkretnu skusenost😏

bambulka814
4. júl 2022

Ja som celé minulé leto chodila s takmer 3rocnym do Ovečky na Krmanovu na montessori kurz v doobednych hodinách a bolo to veľmi fajn, malý to mal veľmi rád. Príjemné a inšpiratívne prostredie, plus skvelá príprava na škôlku. A je tam klíma 😀✌️.

mirib11
4. júl 2022

@majuskabobi V duette je babybalance od ďalšieho týždňa začína letné balansovanie, to znamená že sa vieš prihlásiť na konkrétny dátum a hodinu aká ti vyhovuje, kľudne volaj na číslo čo je na stránke, Zuzka je úžasná a hodiny tiež, chodíme už rok 🙂