Zápal močových ciest - pohotovosť Košice

saka90
1. jan 2021

Ahojte, nikdy som pohotovosť nepotrebovala, ale ako naschvál ma chytil zápal močových ciest, mala som už viackrát viem, že je to to. Myslíte, že ak len zavolám a popíšem príznaky, tak mi predpisu atb, voľnopredajné a čaje už nezaberu. Len teraz je ťažká situácia s covidom a bola by som radšej ak by som tam nemusela ísť, keďže ani veľmi nemám ako...na nete som našla 3 tel.cisla,neviete poradiť, ako to riešiť, pripadne nemáte niektorá číslo? Ďakujem

maciatkolulu
1. jan 2021

@saka90 zavolaj a vyskúšaj. Ťažko radiť,

evkamotka
1. jan 2021

Podla mna ti daju na dialku. Ja som mala pred par mesiacmi zapal moc ciest, napisala som mojmu gynekologovi mail a predpísal atb elektronicky, nechcel ma vidiet. Podla mna vzhladom na covid vsade filtruju pacientov ako sa len da, ved je hrozny pretlak. Ja som este mala vyhodu, mame doma tie papieriky co sa na ne nacika a ono sa to sfarbi, rozne hodnoty (krv, leukocyty, ph....) kupili sme to v lekarni... Takze som vtedy povedala ze mi bielkobiny v moci vysli v najhorsich hodnotach co je na aku taku diagnostiku celkom fajn..... Ale podla mna ti na zaklade priznakov daju aj tak

daniela1911
1. jan 2021

Na pohotovosti ti nedajú antibiotiká na diaľku... iné je keď ti to predpise po telefóne tvoj lekár, ktorý pozná zdravotný stav.

saka90
autor
1. jan 2021

@evkamotka
@daniela1911 volala som a dali mi, popísala som príznaky a nechceli, aby som tam chodila, keďže jedine čoby aj oni spravili by bolo, že mi vyšetria moc a vraj momentálne pri takomto probléme vedia v pohode takto predpísať, aby tam ľudia zbytočne nechodili. Možno som len natrafila na zhovievavu dr.

daniela1911
1. jan 2021

@saka90 tak to je super! Skóre uzdravenie želám 🙂

saka90
autor
2. jan 2021

@daniela1911 ďakujem