Ahojte, mozem poprosit o nazory na ZS Trebisovska a ZS Kezmarska? aj pozitiva aj negativa, kludne aj do spravy. Dakujem
@silvia2013 Kezmarska preco nie?
@silvia2013 z čoho ste to usúdila
@ketrin2727 moj je prvak na kezmarkej 28 a zatial OK. Mala bude prvacka od septembra a tiez tam pojde.
Tiež som za Bernolákovu, vyhrala tento rok v rebríčku INEKO ako naj ZŠ. Kľudne píš IP, ak ťa niečo zaujíma, deti tam chodia.
Ale keby som mala vybrať z týchto dvoch, určite Kežmarská.
@slniecko5 vy sa rozumiete hodnoteniu ineko ? to ,ze nieko ohodnoti skolu za najepsiu v nejakom ich rebricku este neznamena, ze aj nou je. Vela zaezi od ucitela bohuzial
@juzanka151
Nejakú výpovednú hodnotu to celkom isto má, sú tam parametre, na základe ktorých je to nastavené.
Plus moja osobná skúsenosť je rovnaká.
Nemám náladu na doťahovanie, sorry.
@slniecko5 nikto s anechce natahovat ,ja len ,ze vela rodicov to vplyvnuje zbytocne
@juzanka151 ja musím s vami súhlasiť. Rebríček sa mení každý rok, predtým tam tuším 3r po sebe bola Krosnianská. Treba počítať, že čím ,,lepšia,, škola tým toho viac preberajú a majú dosť rýchle tempo, viac úloh atď. Nie je všetko zlato, čo sa ligoce.
@lady_angel8 su deti, ktorým rychle tempo vyhovuje, pretoze chapu rychlejsie. je samozrejme, ze tie deti, ktorým to tak nemysli bude rychle tepmo prekazat.
Ani jednu, Bernolákova je top.