Za čo všetko ste platili v novej nemocnici?

michaelamims
30. jún 2023

Chcem sa opýtať koľko ste platili za epidurálku a rodinného príslušníka pri pôrode tie čo ste rodili v novej nemocnici v Košiciach.
A či náhodou niektorá nemala zazmluvnenú doktorku Rošákovú koľko si pýta € ??? Ďakujem 🙂

simona_boz
30. jún 2023

@michaelamims nic sme neplatili ani za doprovod ani za nic. Ani epidural nieje v statnej nemocnici spoplatneny pokial viem(nestihli mi podat) doplacali sme len za sukromnu izbu na sestonedeli. Pani Dr. ROSAKOVU sme mali dohodnutu ale tiez nestihli zavolat. Povedala nam ze ked pride podpisu sa papiere na zazmluvnenie. Poplatok je normalne na stranke Novej nemocnice. Sa mi zda ze okolo 250 eur to bolo 🤷‍♀️

michaelamims
autor
1. júl 2023

@simona_boz ďakujem peknee za info 😊🙏🏼 a ešte aj sa smiem opýtať ako funguju keď by som chcela tiez izbu sama musím si nejak dopredu rezervovať? Totiž to neviem ani kedy porodím lebo mi hrozí predčasný... neviem ako sa to rieši ta izba?

simona_boz
2. júl 2023

@michaelamims no to sa prave neda rezervovat az pri/po porode ak maju volnu tak vas tam vedia ubytovat. Ja som mala stastie takze bola volna ale napriklad ked ma prepustali viem ze uz cakalo sa na izbu 😆

michaelamims
autor
3. júl 2023

@simona_boz jasné aj som si asi myslela 😁 ďakujem pekne za info pomohlo 🙏🏼😊

simona_boz
3. júl 2023

@michaelamims nieje zaco som rada 😉