Ahojte, poradte mi kde v KE zozeniem peknu vyzdobu na domacu oslavu 1.narodenin, resp ak mate nejake zaujimave typy co vsetko ste pre babo vymysleli, podelte sa? Zatial mam na mysli balony, girlanda so svk alebo anj nadpisom, klobucik pre oslavenca, ai... Viem o obchode v Galerii, tusim bolo nieco tiez v meste. Dakujem.
Bud galeria alebo rovno heliumking
Ja som shein a pod neriesila neobjednavam odtial a ani neplanujem
Znama tak prisla o 1600€
To babo si z tej výzdoby nezapamätá nič 😉
SHEIN, temu, Tedi atd…
@katulienkax to neznamena, ze ju nemoze mat..
Absolutne som nepochopila tvoju”radu”
@katulienkax Znela otazka ci si to bude pamatat? Tiez tu radu nechapem...
@katulienkax tak ale fotky a videa si pamatať bude a budu si ich aj pozerať.
Pekne balony a party doplnky maju v tedy, actione… aj pepco ma nieco. Ja som tetaz objednavala z temu .
Ja som dcerke vyrobila.girlandu moj prvy rok s fotkami z kazdeho mesiaca par balonov islo na garnizu a pekna torta .hotovo.
Zalezi od toho ci robis vyzdobu pre oslavu alebo pre fotky.
Lebo na oslavu budes toho potrebovat ovela viac. Na fotky zvol menej vyzdoby, lebo inac budu tie fotky rozbehane. Hladaj vyzdobu v maximalne 2 farbach. Vychadzala by som z oblecenia ktore si mu na oslavu zvolila. Ak chces mat skutocne pekne fotky, vyskusaj si pozadie s macikom namiesto dietata den pred oslavou, lebo dieta nemusi mat chut cakat na to kym budes upravovat pozadie.
Ja som robila pre dieta 3 veci:
Darcek - balicek vreckoviek ktore si mohol vsetky vyhadzat. Bol tym posadnuty a museli sme vsetky vreckovky drzat mimo dosah.
Balony nahadzane do postielky - to bol velky hit
Tortu ktoru mal rozmackat (nestalo sa tak😀)
Oslava bola pocas covidu, takze nikto neprisiel, ale ludia sa zucastnili virtualne. Kazdy napisal ze co si mysli ze nas syn bude ked vyrastie. Som zvedava ci sa niekto trafil. A este sme robili taku srandu ze ludia vyrabali fotky seba akoze napodobenina jednej zo synovych fotiek. To bola fakt zabava pre ludi.
Každú oslavu sme mali iný motív. Niečo som kúpila v kik, tedi, pepcu, v Kauflande, v tescu a niečo objednala z párty shopov. Výzdobu som vždy spravila keď syn nebol doma, prišiel až keď bolo všetko nachystané. Možno si nepamätá oslavu keď mal 1, 2, 3 roky ale tá radosť keď to uvidel. Tento rok budú oslavovať s mladším bratom, 1 a 6 rokov, som zvedavá na ich reakciu
@taktotedanie
Ja celú výzdobu na krstiny dcérky som mala zo SHEIN . A za 350€ som objednavala výzdobu zo SHEIN a plus héliumking . Bezproblémov mi prišla objednávka 10-12 dni som čakala a úplne všetko bez jednej maličkej chyby .
@vhorvathova506 to je v poriadku, je to kazdeho rozhodnutie
Ja som všetko objednávala cez SHEIN