Podstupil niekto vyriahnutie zuba(ov) mudrosti v Kosiciach v plnej anesteze? Ak ano kde a poprosim pribliznu cenu za ukon vratane anestezy. Dakujem
@sandra19901990 ale on mi robil aj prvu osmicku a strasne komplikacie som mala mesiac po...tento teraz mi maju tiez pacit tiez lebo polka je v dasne strasne sa uz bojim.preto nevhcem v lokalke ale v plnej anesteze.a oni tam iba v lokalke robia ze?
Mne robili v úplnej a všetko v poriadku
@kepassa ja som s a informovala tiez mam jednu 8cki tak ze rastie mi doboku smerom na 7cku takze mam len bok trosku vonku pred rokom som mala.zapal.a kusela 8cka.ist von a to mi stacilo skolabovala.som skoro 🙈 a tato.je na tom horsie ako pisem vyse lenze velmi nechcu davat do narkozy aj mna záujma ci treba specialny papier nato ci ako?, ako to priebeba po zobudeni
@sandra19901990 mozem ta pekne poprosit popisat to ako si sa s nim dohodla a kde to prebiehalo? Lebo vtedy ked mi to robil, snad uz aj 10 r dozadu, tak som prisla do novej nemocnice na 5.posch a pri okienku odovzdala vymenny od mojho zubara.tam mi povedali,ze mam prist na druhy den o 7,30. Na druhy den mi urcila dr.Badanica a ten ma potom dal zavolat, spisali sme nejaky dotaznik a isla som este dolu vyplatit za injekciu ci co nejake 2€ alebo rtg uz neviem presne.potom som prisla hore a do pol hodiny ma vzal dnu a vytrhol ho,zasil. Lenze to bola lokalna nie plna. Uz chcem v plnej anesteze. Neviem ako to prebieha, predom predsa musia byt predoperacne ci? Mam ho vyhladat na nete (nejaky kontakt) a dohodnut sa s nim na postupe alebo volat na kliniku alebo ako? Velmi by si mi pomohla ak by si mi popisala ako si postupovala u neho ty.
@zuzkaa1991 ja uz mam paniku teraz ze zas to treba podstupit, obzvlast, ze bude dlatom robit lebo polku mam v dasne...ono ma neboli ale je tam kaz a nevie mi ho opravit moj zubar. a potom co som si prezilas tou osmickou som uz uplne v keli ...mesiac som bola na flectore, antibiotikach 3t a poskodil sa mi trojklanny nerv. Bolo to hrozne. Cistil mi ho hnisalo to,potom som chodila na vymenu drenaze, potom na riasy...ako fakt strasne to bolo
Ked premýšľam tak to bolo asi 5 rokov dozadu. Veľa času odvtedy preslo, nepamätám sa naozaj. Zubárka mi dala tusim odporúčanie. Trebalo predoperacne. Po operácii som lezala niekoľko hodín, sestricky nosili ľad, potom som si chodila sama. Asi treba dohodnut konkrétneho lekára, ze mate zlu skúsenost a panicky strach… uvidíte no
@kepassa Ja som bola v Implantcentre, ale nie v celkovej anesteze, len klasiky pichli mi injekciu, ale viem, ze robia aj v celkovej. Ale neviem no...ved pri klasickej nebudes nic citit. Ja som mala zlomeny zub, cize tahali ten zvysok a zub a dasno pri najprv prerezali a potom vytiahli jednu polku a potom druhu. Avsak ty spominas 8micku zub a oni su celkovo komplikovanjesie ako ostatne zuby. Tam ide o to v akom stave ich mas a ako ti idu nervy. Moj manzel si daval tahat a asi 2 mesiace si necitil pol pery, lebo mu cez to prechadzla nerv a ten sa podrazdil, ale niekomu mozu tento nerv aj pretrhnut...takze tam mozu, ale nemusia byt komplikacie.
V novej nemocnici asi pred 3 rokmi. Stomatochirurg mudr Badanic. Nic som neplatila, dolné zuby trebalo vypacit. Žiadne modriny, bolesť a opuch len jemny. Skvele rozhodnutie.