Výber, rady, skúsenosti z jaslí - Košice

milka1988
17. feb 2023

Ahojte
Rada by som si prečítala vaše recenzie skúsenosti odporúčania rady čo sa týka jasličiek prípadne ak je tu nejaká mamička čo v jaslickach pracuje, pracovala kľudne nech mi napíše 🙂
Malý má rok za pár dní a chcela by som ho dať do jasli.
Keďže s týmto nemám žiadne skúsenosti ako to vlastne v jasliach pri ročnom dieťaťi funguje?
Malý má ešte 2 spánky, zaspáva pri mne v posteli ale po predložení do postieľky sa do pol hodiny žiaľ zobudí.
Nepapa nič len mliečko stále. Max si zobka nejaký chlebik, rožok, chrumku inak všetko odmieta.
Je ale veľmi spoločenský, má rád spoločnosť ľudí z detí sa teší, chodíme do funparku, na návštevy a vždy je tam spokojný. Doma somnou sa nudí.
Ako to vlastne funguje v jasličkách? V prípade 2 spánkov, jedenie, hranie, a tak celkovo. Malý ešte nechodí, ale stojí popri nabytku.
Plus mi odporučte jasličky v Košiciach kde ste boli spokojné 🙏🏻 ďakujem ♥️

domireb
17. feb 2023

@milka1988 bolo tu viacero diskusií o tom, ako funguje režim v jasliach, nielen v tých v Ke, skús si pohľadať diskusie. Je tam aj z pohľadu maminiek aj tých učiteliek či opatrovateliek v jasliach. Pomôže ti to v rozhodovaní.
Len by som sa chcela spýtať, do jaslí ho chceš dať pre to, že sa s tebou doma nudí? Ako si na to prišla, že sa nudí?

milka1988
autor
18. feb 2023

@domireb ďakujem do Jasli ho chcem dat na hlavné kvôli tomu že potrebujeme financie tak na par hodín by som sla do práce ale plus dôvod na vyše ze sa nudi. Vidim to na nom že ho nebavia uz hračky, nebavi ho doma nič, čo s ním robím. Rád chodí von aj mim9 bytu teší sa už keď dvere otváram, ale doma mi mravci nespokojný je a je jedno aky program mu doma robím