Dobrý večer. Vyberali nejakému dieťaťu nosné mandle a zmenšovali krčné v Košiciach Šaci? Najlepšie teraz niekedy, tento rok. V detskej nemocnici nám povedali, že termín je voľný až december/január. Avšak nechcem tak dlho čakať. Tak či niekto má skúsenosť aj so šacou. Ide o 4 ročné dieťa. Ďakujem
@zuzkaa1991 no nám to celkom súri, keďže má mandlu dosť veľku a začína jej tlačiť na uško, čiže s týmto riskovať nechcem aby sa jej to nezhoršilo. Zo sluchom niesú srandy. Tiež niesom s tým stotožnená a mám brutálny stres, ale je to potrebné. V Šaci nám povedali že termín by nám dali koncom októbra, začiatok novembra, len som chcela vedieť, či má niekto skúsenosť so Šacou.
@svetadielko jasne tak to je ine ked tlaci na usko....tak koniec októbra je 3tyzdne co je celkom dobry termin ekdze kedze predoperacne vam treba.....a ma nejake ťažkosti s uškom ci len s vyšetrením zistili??
@zuzkaa1991 no ona sa práveže nesťažovala, pri vyšetrení to zistili
@svetadielko akoze mame zvacsenu aj my mandlu ale nespomínali ze tlaci na usko ale zas bola po chorobe 2 3 tyzdne...ako je chore vase dieta ake.ma ťažkosti?a ako casto
@zuzkaa1991 no prvý rok bol v škôlke taký klasický, sople a podobne, ale nič také vážne by som povedala. ATB brala asi 3 krát, aj angínu mala dokopy asi dva alebo tri krát.
@svetadielko ja len porovnavam s mojou u nas len sopliky nic ine upchaty nos ..... ale.o uskach nic nespominala lekarka orl ani v nemocnici len ze ma zvacsenu mandlu....uvidim ako tento vydrzi v skolke ak sa bude opakovať dam jej termin na jar
@svetadielko našich oboch chlapcov operovali v šaci maximalne sme spokojný mladšiemu robili toho viac aj uška mal vpáčené bubienky ešte k tomu je autista a aj s prístupom sme boli nadmieru spokojný skoro ráno o 6 bol príjem o 9 operácia a k večeru o 17 sme šli domov
@svetadielko aj v novej je taka cakacia doba....podla mna ak je akutne zoberú hned.m..aj ny sme v polke augusta isli na termin dostali sme v polke októbra (3tyzdne pred terminom som zrusila dostala covid a nie som.stotoznena s vyberanim mandli este kedze nema velke tazkostin)