Prosím, poraďte,bol niekto v tomto období vybaviť pás v Košiciach? Zaujíma ma,ako to časovo zariadiť s troma deťmi,aby som tam bola s nimi čo najkratšie. Dnes sme tam prišli asi hodinu pred záverečnou a už nám nedali ani lístok,tak veľa ľudí bolo a vraj je tak každý deň. Dalo by sa tak,že jeden dospelý by vybral poradové číslo ráno a s deťmi by sme prišli až o nejaký čas neskôr? Keď mi vydajú lístok,viem približne určiť,o koľko hodín prídem na rad? Alebo máte inú radu?
A ešte, odkedy ráno sa stojí v rade? Otvárajú od ôsmej,ale predpokladám,že rad tam už bude možno aj o siedmej,máte skúsenosť?
Ďakujem.
Ďakujem.
Ahoj, ja som bola asi pred pol rokom, no len čo ma zbadali s kočiarom a 2 malými deťmi, ani som sa nestihla postaviť do radu, ten pán, čo tam ,,triedil,, ľudí 🙂 má zobral hneď dopredu, opýtal sa, čo potrebujem vybaviť, poradil a fakt za pár minút som vybavila 3 pasy pre deti...
@pampusiaci Bola som minuly tyzden. Deti do 3 rokov maju prednost. Ja som obisla rad vonku, pracovnici to tam "triedia", vosla som dnu s kocikom a povedala ze potrebujem pre malu pas (je to pas s kratkym a) a dali mi prednostne cislo, do minuty ma volali.
@nafka0483 to ma zaujima. normalne na "drzovku" si vsetkych predbehla? ludia na teba nekricali? malicku fotili na tvojich rukach?
@matkahelka Ti zamestnanci zorganizovali ludi tak ze stali na chodniku a pred vchodom bolo plno miesta. Takze ano isla som rovno dnu a keby ktokolvek nieco povedal tak by som slusne povedala ze idem s malou cize to je prednostne. Vosla som dnu, tam bol dalsi pracovnik a povedala som ze potrebujem pas, ze ci mam cakat vonku. Povedal ze mala ma prrdnost, dal mi listok a pomohol kupit kolok.
Ked som isla po hotovy tak pri vchode stala pani a triedila ludi - kto caka vonku, kto si ka ist dalej po listok, atd.
@matkahelka A malu fotili na rukach - pani ze "dam vam bielu plachtu" - bola to zasednuta roztrhana obliecka na vankus 😁to som prehodika cez seba, malu oprela o hrudnil a tak fotili. Fotku mi hned ukazala 🙂
@nafka0483 super. dik za info. a tvoj skromny nazor, ked pridem okrem malickej aj so starsou, myslis, ze sa popri nej "zvezie"? ci mi povedia, ze s nou musim prist zvlast?
@matkahelka Zvezie sa ;) vybavia vas vsetkych spolu, listok dostanes podla majmladsej ;)
@nafka0483 parada, v piatok sme tam. vdaka.
@nafka0483 Ďakujem veľmi pekne za radu, najmenší má rok a pol,tak by to mohlo byť u nás tiež takto,skúsim, vďaka ....
@gumkac19 Ďakujem,áno,chceli sme ísť zajtra,teda vo štvrtok...
@pampusiaci Tak bude prednostne ;) pekne to tam koordinuju ti pracovnici.
@pampusiaci v stredu poobede je najhoršie, hociktorý iný deň je v pohode.
Ďakujem všetkým,skúsime to...
Tak, ďakujem všetkým, ktorí ste sa zapojili,boli sme dnes okolo 10.30 - 11.00 a boli sme úspešní...naozaj vybavujú mamky s malými deťmi prednostne a okrem toho tam bolo dnes fakt malo ľudí... ďakujem ☺
@nafka0483 jeej,až teraz pozerám,že v pôvodnom príspevku mám pás namiesto pas...ale to mi robí telefón,opravuje si sám slová ako sa mu páči a keď si to nevšimnem, tak nájdem po sebe takéto nezmysly...toto je ešte celkom ok prípad skomolenia😋
Bol niekto teraz vybavovat pas? Ja chcem ist zajtra rano s detmi. Len to potrebujem vybavit do cca 10.30. myslite ze bude vela ludi?
@pampusiaci ževraj utorky a štvrtky je menej ľudí
Dá sa aj objednať online aktuálne na jún
A podľa mňa v pohode si zobrať číslo a prísť neskôr