Vstavaná skriňa Košice - stolár

anicka654
9. aug 2021

Ahojte baby,

neviete mi poradiť nejakého stolára, ktorý by vedel na mieru urobiť vstavanú skriňu (kvalitne a za lacno)? Tie sumy, ktoré mám zatiaľ k dispozícii sú nereálne. Nepoznám žiadneho stolára, tak či mi viete poradiť. Ďakujem

A

miskamicha
9. aug 2021

@anicka654 ladislav majoroš. Nam robil. 5x2,5 m cca 1600€. Ani stolari nerobia zadarmo,zial vsetko nieco stojí.

anicka654
autor
9. aug 2021

áno, to viem. ale chcem niekoho šikovného a nie zbytočne predraženého. Niekto s kým už bol niekto spokojný :D dakujem

pininka1
9. aug 2021

@anicka654 pan Gábriš, robil nam linku, detom stol a vstavanu skrinu, ceny normalne az by som povedala co som porovnavala ze dost dobre a robota vynikajuca.

miskamicha
9. aug 2021

@anicka654 ved Vam pisem. Ladislav majoros. Robil nam 2 vstavane skrine a kuch.linku. plus sestre to iste, boli sme spokojni.

anicka654
autor
9. aug 2021

ďakujem 🙂

zuvelyn
9. aug 2021

mame stolara v rodine, ceny materialov isli rapinde hore. Skrinu za ktoru by si dala pred dvoma rokmi 700eur dnes kupis za 1200 a vyssie... zial

luciella
10. aug 2021

@anicka654 Mám kontakt na jedného pána,on bral porez- materiál z Atvynu. Ti používajú Egger čo je oveľa lepšia kvalita,aj Abs ohranivanie. Lebo je dosť rozdiel mať z poľského materiálu urobenú skriňu a iné z nemeckého...
Nám robil pred 6 rokmi skriňa 1,7 m za 400 eur.
Inak veľa ľudí kupuje skrine z IKEA,tie sú fakt vysoké a super to vyzera. Ja by som šla aj do toho.

surama
10. aug 2021

@anicka654 O aku velku skrinu idu a aka je tvoja predstava o cene?

mikato
21. dec 2021

@anicka654 dávam do pozornosti nášho stolára, bohuzial ceny materiálov narastli. Ale je to úžasný stolár, vyuceny, nesmierny detailasta