Ahojte, prosím viete o niekom kto ešte berie objednávky na vianočné zákusky? Skôr také klasické - puncove rezy, vanilkové rožky, linecké,...
Možno ani nemusí byť profesionálka, hoci aj mamina na materskej, ktorá pečie také tradične zákusky a vedela by napiecť viac a chcela by si privyrobiť ku materskej, skrátka nerada by som aby sme ostali bez zákuskov :(
Prosím bez hejtu, viem že je neskoro a chcela som napiecť sama ale skrz povinnosti vôbec nestíham a verte že ma to pekelne mrzí, niet nad domáce.
@timeahav Za ten cas,co tu pises a budes citat komentare,si mohla stihnut zamiesit linecke 🤪 skus na facebooku popozerat v skupinach,ci niekto neponuka. U nas teraz jedna baba davala inzerat,ze ponuka prebytky zo svojho pecenia. A ked uz nic,tak obehnes cukrarne a vezmes z vitrin nejake zakusky. Bude to drahsie,ale aspon nieco
Na fcb skupine košické mamky crew akurát niekto núka voľnú krabicku
ja som nakúpila v tescu či kde… aj v lidli majú… alebo ako radia baby - pozrieť na FB
vanilkové a linecké stihneš za 2 hodiny aj s riadom, viac človek ani nepotrebuje jesť cez Vianoce a punčový sa dá kúpiť v Kauflande
v lidli teraz mali orechové rožky ... plllno ich mali ...
cukrárne zvyknú predávať aj pre tých čo si z nejakého dôvodu neobjednali... možno výber nebude veľký, ale zopár druhov zvyknú mať.