Ahojte, píšem najprv anonymne, aby sa ma klientky v práci zasa nepýtali, či nemám s kým chodiť von 🙈😄 No zial realita je taká, že človek ťažko nájde niekoho na svojej vlnovej dĺžke😁 Väčšina kamošiek žije bud v zahraničí, alebo ma veľké deti, alebo sú bezdetne atď.. Takže k veci.. 🙂 rada by som nasla veselú, milú, nebio neeko, normálnu, ukecanu, nad vecou, za každú srandu matku, čo jej nepreplo z materstva.. Ideálne s dieťaťom okolo 1,5r+- toľko ma môj syn.. Ale nieje to podmienka 🙂 tvoj vek za mňa nehrá rolu ci máš 18 ci 45 je mi to fuk.. Ja mám 36..s mužom radi cestujeme a všeobecne nás baví život, mame radi ľudí, grilovacky stretka s kamarátmi, kino, festivaly atď.. Takže bolo by fajn aby sa ozvala zienka podobného ladenia.. Lebo niesom typ ze na prechádzke s malým budem nadávať na chlapa aký je vôl .. a popritom sa budeme vzájomne potlapkavat po pleci 🙈😄 takže hľadám pohodacku na prechádzky, kavicky , šantenie s detmi, pikniky v parku a kvakanie o cestovaní, filmoch, knihách, deťoch, handrach atď, Kým naši mužikovia budú v praci.. Možno troška svokri poohovarame ;) ak vieš čítať medzi riadkami a nasla si sa v tom co píšem nechaj koment, ozvem sa 🙏😊
@roja01 Košice staré mesto
Ahoj 🙂 napíš mi ip, možno si sadneme aj keď som trošku introvertnejsia a aj môj 2r syn
✌ke sever, 38rokov, 2,5 ročný a 9 ročny s ním už veľmi na prechádzky nechodím😀
A kde?