Ahojte, vedeli by ste mi poradiť, že kde sa dá objednať na ultrazvuk prsníkov, aby som na vyšetrenie nemusela čakať 4 mesiace ako na poliklinike Sever? Hľadám lekárku s ľudským a profesionálnym prístupom. Ďakujem.
@genijulka vojenska nemocnica, velmi som bola spokojna
Ahoj, ja som bola predvčerom v Železničnej nemocnici, najskôr mi tiež ponúkla termín na jún/júl, no nakoniec som čakala ,,len,, mesiac aj niečo, sestrička ma aj kvôli mojej onkologickej diagnóze niekde vopchala. Je tam starší lekár, ale v pohode... Pred tým som obvolala ešte 4 zariadenia, všade termín jún/júl, v Šaci dokonca vo februári objednávali až na december 🙄
ja vojensku nemocnicu neodporucam. Robili usg prsnikov rychlo, lekarka sa rozpravala so sestrickou o obede a neviem o com vsetkom este, a samozrejme za tych par sekund nic nenasli. V inej nemocnici mi nasli dost velku cystu a robili to pomalicky
Tiez odporucam Procare. Objednali ma o tyzden.
Ja si zaplatím, práve aby som nečakala. A chodila som na strojárensku ulicu
@jana65l prosím vás koľko sa platilo?
@anastazia93 V Procare na KVP som platila minulý rok 5 €.
@genijulka už som sa dovolala. Zvýšili na 10. 🙂
@nika0204 môžem sa opýtať, či si bola spokojná? Vyšetrili ťa precízne? Ďakujem 🙏
@genijulka ak ti nevadi zaplatit 35€tak dr. Legiňová na poliklinike nad Jazerom objedna ta urcite hned ordinuje len stredy poobede v ambulancii doktora Hoppana..ja som bola vcera.