USG prsníkov v Košiciach

vickyt
21. feb 2022

Dobrý deň žienky 🙂
Chcela by som sa opýtať, kde by ste mi odporučili ísť v Košiciach na USG prsníkov. Idem tam prvýkrát, takže budem rada za každú radu. 🙂
Ďakujem.

kilimi
21. feb 2022

@vickyt ja som bola 1x vo vojenskej nemocnici a teraz idem sukromne k dr hoppanovi poliklinika jazero idem 1x olati sa 35€ ale vyhovuje mi to lebo je to vecer o 6 a s malou mi ostane manzel 🙂 viem ze je aj procare klinika 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patriciaem
23. feb 2022

@vickyt ja som bola raz v Šaci, všetko super, teraz potrebujem ísť znovu, no v Šaci mali najbližší voľný termín v septembri tohto roka 😅 ale robia aj vo Vojenskej nemocnici a myslím že aj v Myslave no ešte som nezisťovala ako je to s termínmi. Chcela som ísť aj na polikliniku na Brigádnickej, no tam to už ževraj nerobia lebo nemajú lekára.

vickyt
autor
23. feb 2022

@viestta Áno, tam som volala v októbri a dali mi termín na August ☹️ keď sa nič nenájde, pôjdem tam.

vickyt
autor
23. feb 2022

@kilimi Ku pánovi Hoppanovi idem od marca ako jeho pacientka, ani som netušila, že robí USG, dakujem za pomoc 😊

vickyt
autor
23. feb 2022

@patriciaem Áno, do Myslavi som písala ci majú voľný termín tak snáď sa ozvu 😊

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vickyt
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenorky
23. feb 2022

@kilimi 35 eur? Ja som bola včera a zadarmo žiadanka od gynekológa...prečo za poplatok?

nika0204
24. feb 2022

@lenorky lebo utz robi sukromna p.doktorla po prac.dobe, mne to vyhovuje tiez ako cakat polroka niekde inde. Da sa ist samozrejme aj zadarmo inde .

pinkgirl
24. feb 2022

@vickyt chodím x rokov len na polikliniku Sever k mudr Hakovej, som spokojná s prístupom aj odbornosťou.

vickyt
autor
24. feb 2022

@pinkgirl Ďakujem pekne za radu 😊

bela30
26. feb 2022

Poliklinika pri Radnici Košice.

fila82
16. mar 2022

Pro Care na KVP objednala som sa a o dva dni som išla na vyšetrenie

tanicka122
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fila82
11. apr 2022
tanicka122
22. apr 2022

@fila82 ďakujem

simona616
10. máj 2022

@fila82 dali by ste mi prosim telefonne cislo???

heleyovapatricia
20. mar 2023

@fila82 a ako si bola spokojná? Vyšetrili ťa precízne?

heleyovapatricia
20. mar 2023

@kilimi môžem sa opýtať či ťa vyšetril precízne?