Viete mi poradit kam aktualne na usg brucha? Najlepsie aj s kontaktom, nech sa rovno objednam. Cez poistovnu alebo za minimalny poplatok.
Dakujem
Ak to suri tak potom ešte poliklinika pri radnici na strojárenskej (nad freshom). 30e sa platí a termín do 48h
055 / 3811 000 no lepšie je sa ist osobne objednať lebo ťažko je sa dovolať
@123miaa123 ano idem tam do kliniky pri radnici ako samoplatca. Zeleznicna davala termin vo Feb 2025, sever to iste 😂🫣 myslela som, ze sa vyhnem poplatkom, ale asi ked chcem skoru diagnozu, tak si musim priplatit 🤦♀️
Ja som riešila tento problém zhruba pred mesiacom, súrne som potrebovala usg brucha pre syna, najbližší termín bol v Železničnej nemocnici na koniec novembra, Pri radnici na marec 🤦♀️ Tak som ho objednala ako samoplatcu, v piatok, na pondelok. Je to nenormálne, že keď máš akútny problém, máš takto dlho čakať, čo môže mať fatálne následky, alebo plať (a kto nemá, smola)..
@danielllka uplne suhlasim... ale a tym nic nenarobime, kym sa nezmeni cely system... pracoviska ficia od 8smej do 2hej (ak vobec) aj s obednou prestavkou. Lebo potom vsetci utekaju do nemocnic do sluzby. Keby robili na dve smeny do vecera do siedmej tak aj terminy by boli... potom uz cloveku ostava len urgent a ten je potom neunosne pretazeny pripadnmi, ktore mali poriesit denne pracoviska 🤷♀️
To nie je kvôli tomu, že by nestíhali, veď keď Pri radnici dostanem termín cez poisťovňu až v marci, ale ako samoplatca do 48 hod, čo ti z toho vyplýva? Veď aj samoplatcom musí niekto vykonať USG vyšetrenie.......Ale poisťovne viac pacientov, ako majú určený nejaký limit, nepreplatia! Hlavne že tam roky všetci pcháme prachy, nikdy nie sme chorí a raz niečo potrebujeme, hold, zaplať si navyše...
@danielllka pokial viem tak pri radnici beru len samoplatcov a ostatnych posielaju na sever.
@autor toto neviem, mne len vravela pani na telefóne, že termín vám vieme dať až v marci (nepovedala kde), ja som rovno povedala po tomto, že chceme ako samoplatca- už zrazu bol aj skorší. Čiže je to kvôli tomu, že majú limity od poisťovne...
bola som na krivej … hned na druhy den som mala termin len uz nepamatam kolko som platila
No bola som pri radnici, za 30€. Kym som cakala na vysledok, vravim si, nejdem cakat do Februara na usg prsnikov (objednavala som sa v Septembri, aby bolo jasne - na preventivku opakovanu).
A oni - zrusime rovno termin na severe? Ano prosim. A si predstavte, mala som zapisany uplne iny termin v ich systeme - keby mi to pani pri okienku na severe nenapisala na vymenny listok, tak si poviem, ze to asi ja som poplietla 🤦♀️
A presne to iste sa mi stalo rok predtym (chodim kazdy rok), ked som prisla na dohodnuty termin, povedali mi, ze moj termin uz bol a objednali ma o 3 mesiace - vtedy som si myslela, ze ja som to poplietla! No chapete to?
Železničná nemocnica