USG brucha v Košiciach

7. nov 2024

Viete mi poradit kam aktualne na usg brucha? Najlepsie aj s kontaktom, nech sa rovno objednam. Cez poistovnu alebo za minimalny poplatok.

123miaa123
7. nov 2024

Železničná nemocnica

autor
7. nov 2024

Dakujem

123miaa123
7. nov 2024

Ak to suri tak potom ešte poliklinika pri radnici na strojárenskej (nad freshom). 30e sa platí a termín do 48h
055 / 3811 000 no lepšie je sa ist osobne objednať lebo ťažko je sa dovolať

autor
7. nov 2024

@123miaa123 ano idem tam do kliniky pri radnici ako samoplatca. Zeleznicna davala termin vo Feb 2025, sever to iste 😂🫣 myslela som, ze sa vyhnem poplatkom, ale asi ked chcem skoru diagnozu, tak si musim priplatit 🤦‍♀️

danielllka
8. nov 2024

Ja som riešila tento problém zhruba pred mesiacom, súrne som potrebovala usg brucha pre syna, najbližší termín bol v Železničnej nemocnici na koniec novembra, Pri radnici na marec 🤦‍♀️ Tak som ho objednala ako samoplatcu, v piatok, na pondelok. Je to nenormálne, že keď máš akútny problém, máš takto dlho čakať, čo môže mať fatálne následky, alebo plať (a kto nemá, smola)..

autor
8. nov 2024

@danielllka uplne suhlasim... ale a tym nic nenarobime, kym sa nezmeni cely system... pracoviska ficia od 8smej do 2hej (ak vobec) aj s obednou prestavkou. Lebo potom vsetci utekaju do nemocnic do sluzby. Keby robili na dve smeny do vecera do siedmej tak aj terminy by boli... potom uz cloveku ostava len urgent a ten je potom neunosne pretazeny pripadnmi, ktore mali poriesit denne pracoviska 🤷‍♀️

danielllka
8. nov 2024

To nie je kvôli tomu, že by nestíhali, veď keď Pri radnici dostanem termín cez poisťovňu až v marci, ale ako samoplatca do 48 hod, čo ti z toho vyplýva? Veď aj samoplatcom musí niekto vykonať USG vyšetrenie.......Ale poisťovne viac pacientov, ako majú určený nejaký limit, nepreplatia! Hlavne že tam roky všetci pcháme prachy, nikdy nie sme chorí a raz niečo potrebujeme, hold, zaplať si navyše...

autor
8. nov 2024

@danielllka pokial viem tak pri radnici beru len samoplatcov a ostatnych posielaju na sever.

danielllka
8. nov 2024

@autor toto neviem, mne len vravela pani na telefóne, že termín vám vieme dať až v marci (nepovedala kde), ja som rovno povedala po tomto, že chceme ako samoplatca- už zrazu bol aj skorší. Čiže je to kvôli tomu, že majú limity od poisťovne...

l_u_c_k_a111
9. nov 2024

bola som na krivej … hned na druhy den som mala termin len uz nepamatam kolko som platila

autor
15. nov 2024

No bola som pri radnici, za 30€. Kym som cakala na vysledok, vravim si, nejdem cakat do Februara na usg prsnikov (objednavala som sa v Septembri, aby bolo jasne - na preventivku opakovanu).
A oni - zrusime rovno termin na severe? Ano prosim. A si predstavte, mala som zapisany uplne iny termin v ich systeme - keby mi to pani pri okienku na severe nenapisala na vymenny listok, tak si poviem, ze to asi ja som poplietla 🤦‍♀️
A presne to iste sa mi stalo rok predtym (chodim kazdy rok), ked som prisla na dohodnuty termin, povedali mi, ze moj termin uz bol a objednali ma o 3 mesiace - vtedy som si myslela, ze ja som to poplietla! No chapete to?