Ahojte, čaká ma o pár týždňov zákrok v Univerzitnej nemocnici v Košiciach na ortopédií. Chcela by som sa vás poprosiť, či by mi niekto vedel poskytnúť informácie aké tam je vybavenie izieb, ako vyzerajú alebo poprípade poskytnúť foto. Premýšľam, že si priplatím za 2-lôžkový nadštandard ale neviem či sa to vyplatí. Taktiež som niekde čítala, že pár rokov dozadu sa niektoré oddelenia rekonštruovali, tak či sa to náhodou netýka aj tohto.
@ema1004 tiež som ležala v novej nemocnici, v normálnej izbe. Boli sme na izbe 2, ale je určená pre 3, vybavenie podobné ako na fotkách, čo dala
@diaalex , rovnaká posteľ aj stolík, len boli tam iné skrine na veci- každá sme mali len jednu úzku vysokú, umývadlo. Televízor samozrejme nebol.
Ale UNLP tvoria dve nemocnice, do ktorej ideš? Ja som písala aj fotky sú z novej. Stará vyzerá úplne inak.
@lenja123 Dobre, že si povedala😅 akurát som pozrela do papierov a idem do starej na Rastislavku. Doteraz som stále na vyšetrenia chodila do novej, tak asi preto som si myslela, že aj operácia bude v novej. Takže v starej to vyzerá inak, áno? Neviete, či sa niekde dá dostať k fotkám z izieb?
Ja som lezala asi 3 roky dozadu v novej na ortopedii, v starej ortopedia- lozkove nie je. Platila spm nadstandart pre 2, inak spokojnost
Ortopedicke lozkove oddelenie je iba v novej nemocnici. Takze urcite budete lezat v novej