UNLP Košice - skúsenosti s hospitalizáciou

ema1004
30. sep 2023

Ahojte, čaká ma o pár týždňov zákrok v Univerzitnej nemocnici v Košiciach na ortopédií. Chcela by som sa vás poprosiť, či by mi niekto vedel poskytnúť informácie aké tam je vybavenie izieb, ako vyzerajú alebo poprípade poskytnúť foto. Premýšľam, že si priplatím za 2-lôžkový nadštandard ale neviem či sa to vyplatí. Taktiež som niekde čítala, že pár rokov dozadu sa niektoré oddelenia rekonštruovali, tak či sa to náhodou netýka aj tohto.

viestta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diaalex
30. sep 2023

@ema1004 bola som vo februári na brušnej chirurgií, platila som si 1tku, len bohužiaľ som mala spoločnú kúpeľňu, ako nebolo to nič hrozné 🙂 izba čistá, mala som telku a kľud 🙂
Pridávam fotky odtiaľ. Platila som cca 50€

ema1004
autor
30. sep 2023

@diaalex ďakujem krásne za fotky😊 Asi som skôr za ten nadštandard aj ja, ale nevideli ste náhodou aj tie “normálne izby” pre porovnanie?

lenja123
1. okt 2023

@ema1004 tiež som ležala v novej nemocnici, v normálnej izbe. Boli sme na izbe 2, ale je určená pre 3, vybavenie podobné ako na fotkách, čo dala
@diaalex , rovnaká posteľ aj stolík, len boli tam iné skrine na veci- každá sme mali len jednu úzku vysokú, umývadlo. Televízor samozrejme nebol.
Ale UNLP tvoria dve nemocnice, do ktorej ideš? Ja som písala aj fotky sú z novej. Stará vyzerá úplne inak.

diaalex
1. okt 2023

@ema1004 nie 😕

ema1004
autor
1. okt 2023

@lenja123 Dobre, že si povedala😅 akurát som pozrela do papierov a idem do starej na Rastislavku. Doteraz som stále na vyšetrenia chodila do novej, tak asi preto som si myslela, že aj operácia bude v novej. Takže v starej to vyzerá inak, áno? Neviete, či sa niekde dá dostať k fotkám z izieb?

lenja123
1. okt 2023

@ema1004 pozri priamo na stránke UNLP konkrétne oddelenie, väčšina tam má aj nejaké fotky

lenja123
1. okt 2023

@ema1004 ale dobre si pozri tie papiere, lebo aj nová nemocnica má riaditeľstvo na Rastislavovej, takže to má uvedené vo všetkých dokumentoch ako adresu. Ja som ležala v novej, ale na prepúšťacej správe mám uvedené Rastislavova.

ema1004
autor
1. okt 2023

@lenja123 ďakujem, fotky určite skusim niekde na stránke pohľadať. A na papieroch zatiaľ mám len tú adresu, ale niektoré predoperačné mám v KE, tak snáď nám tam poskytnú viac informácii.

maria03
2. okt 2023

Ja som lezala asi 3 roky dozadu v novej na ortopedii, v starej ortopedia- lozkove nie je. Platila spm nadstandart pre 2, inak spokojnost

vanilka3
2. okt 2023

Ortopedicke lozkove oddelenie je iba v novej nemocnici. Takze urcite budete lezat v novej

ema1004
autor
4. okt 2023

@vanilka3 Aha, tak to som nevedela. Ďakujem za informáciu😅

zuzka170
4. nov 2023

@ema1004 dobry den,mozem sa opytat ako ste tam bola spokojna?aj mna caka zakrok na ortopedii...a kto vas operoval?

ema1004
autor
4. nov 2023

@zuzka170 dobrý večer, operáciu mám o týždeň a pól tak uvidím, sama som zvedavá😅 Nakoniec som si však predsa len zarezervovala dvojlôžkovú izbu nadštandard. A bližšie informácie k operácií zatiaľ žiaľ nemám, až pár dní pred sa dozviem viac😕

ema1004
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz