Ultrazvuk Košice - 2. trimester

4. júl 2024

Ahojte, potrebujem sa objednať na ultrazvuk, som z iného mesta a v KE budem na návšteve. Rada by som sa spýtala na ultrazvuk, kde vám pozrú bábätko či je všetko v poriadku a prípadne aj vytlačia fotky. Predpokladám, že všetko ako samoplatca, zaujímalo by ma kde ste boli spokojné a koľko ste platili. A ešte som počula, že rozhoduje aj vek rodičky, ďakujem za rady.

jankab218
4. júl 2024

Odporucam Sonoclinic👌

lucinka1324
4. júl 2024

Ja som bola v myslave u doktorka Juhasa. Napriek tomu že má kopec negatívnych recenzií, ja som bola veľmi spokojná a nemám čo vytknúť. Na vyšetrenie som čakala možno 15 minút. Bábätko poriadne prezrel, všetko komentoval, pôsobil tak normálne. Nakoniec som dostala aj fotky a video. Na to si ale treba priniesť nerozbalené USB. Platila som okolo 80€.

gumkac19
4. júl 2024

Sonoclinic môžem odporučiť, treba zavolať a oni už objednajú a všetko vysvetlia cez telefón

autor
4. júl 2024

@gumkac19 prosím a kedy sa treba objednať keď by som chcela ísť prelom júla/augusta? Zvyknú Max plno? Náhodou cenu vieš? Vďaka

autor
4. júl 2024

@lucinka1324 na neho sú naozaj zle recenzie a tým že nemám 25 ale ku 40 a on vraj rád hneď dáva diagnózy, k nemu by som veľmi nešla...
Ale ďakujem že si napísala, podľa mňa pozitívnych skúseností nemá veľa...

janadj
4. júl 2024

Určite volaj aj hneď a dajú ti termín (zbytočne nečakaj, leto dovolenky), známa vek 35+ platila 85e za 1.ultrazvuk a za druhý asi 110e + zabalené USB kde ti dajú fotky a video …keď um zavolám pripadne napíšeš sms a ozvú sa tak ti upresnia aj termín,cenu a všetky ďalšie info

taktotedanie
4. júl 2024

Za mna jednoznacne myslava
Nechapem preco tie zle recenzie
Praveze poznam vela zien po 35, co prave kvoli roznym podozreniam boli k nemu poslane a poznam vela zien co boli v sonoclinilc nespokojne, odchsdzali z rpznxmi diagnozami, susedu dokonca uz na potrat posielali aj mala uz od nich odporucanie zo sonoclinic ( dieta so syndromom, chybou na srdci, nevyvinute oblicky..) a prave juhas vsetko vyvratil a samozrejme dieta zdrave

vkatush
4. júl 2024

@lucinka1324 ja som bola tiež u Juhasa v Myslave na 2. aj na 3., a práveže som bola veľmi spokojná (tak isto som čítala negatívne). A pritom jeden ultrazvuk bol 20 minút a druhý sme boli skoro 3 hodiny, lebo malý absolútne nespolupracoval. A keďže dr to nechcel len tak odbiť, tak ma kontroloval viackrát, kým sa malý konečne neotočil tak, ako bolo treba.