Turistika s 9-mesačným bábätkom - max. hodinu od Košíc

luckabambulka
2. sep 2024

Ahojte
Poradte prosim napady na turistiku s 9m babatkom (pouzivame turisticky nosic takze skor bez rebrikov a retazi). Idealne do 30 az 60min od KE a dlzka tury 1smer do 60 az 90min, pripadne okruh okolo 2-3h. Klasiky v okoli KE ako Lajoska, Kojsovka a pod mame pochodene takze sa za kazdy dobry napad potesime.
Vdaka.

viestta
2. sep 2024

Zadiel cez Tuniansky hrad, Slansky hrad, Drienovec - Ladislavov pramen - kaplnka sv. Ladislava - Debrad, Cermel - Hresna - Kavecany, Medzev - Sugov, Haj - Hajske vodopady a potom na planinu

vkatush
2. sep 2024

📌 pripnem sa na nápady.

My sme akurát boli s malým 20m na Slanskom hrade a šiel sám pešo hore, trvalo nám to cez hodinku, tam sme si dali piknik a zišli sme dole za ďalšiu hodinu.

Boli sme aj na Izre, ale tak tam sme šli autom a len sme si okolo jazera dali prechádzku a piknik. Ale veľa ľudí šlo na bicykloch a asi 2-3 pešo, ale to netuším ako dlho trvá.

6myska
3. sep 2024

Jasov. Odparkovat pri jaskyni a po znacke do lesa. Najprv sa ide trochu po luke, zvysok cesty les, prejde sa cely kopec ku rybniku (je tam autocamping a restika). Popod kopec pekna cesta naspat ku autu. Nas 2 r presiel bez problemov. Zhora bol krasny vyhlad na Jasov a okolie

aiana24
3. sep 2024

Odporucam F B skupinu Outdoormamas