Ahojte, ako sa vam byva na Terase v panelakoch oproti Bille pri spolocenskom pavilone? Nie je tam problem so statikou - praskajuce rohy alebo plesen na stenach? Nie je problem vecer s parkovanim? Chystame sa tam na obhliadku bytu, tak by som rada mala info dopredu. Dakujem
@carodejka008 myslis rovno v areali spolocenskeho pavilona?
@fairyy nie priamo v areali, v samotnej bytovke oproti bille s tou malbou na stene
@jeennyv toto mi nenapadlo, dakujem za upozornenie
@carodejka008 hluk z električiek je počuť aj cez zavreté okná. Ale niekto si na to zvykol a berie to v pohode
@carodejka008 ta malba na stene je sucast 😊 a teda parking vam pri prehliadke ponuknu za rampami pri pavilone za rozumne peniaze... v danom panelaku ak je to smer na spolocensky pavilon je pocut plesy a svadby niekedy...cigani tam podla mna su klasika ako v celych kosiciach...kto nechce ciganov musi sa odstahovat z kosic podla mna 😂 dnes som vramci vybavovaciek obehala vsetky sidliska v ke a vsade su.... a elektricky ano je ich pocut to je o zvyku...zo strany setu ich ale az tak nebolo pocut... v danej bytovke mi byva aj rodina aj kopec spoluziakov mojej dcery a nestazuju sa... susedia su fajn
@fairyy nevedela som ako je to s parkovanim a ze je to sucast, dakujem za info 🙂
@jeennyv v meste mame byt taktiez blizko hlavnej ulice( 200m ) a vcera, ked som sla pre postu, na mna z bedne (jedny su zamknute, druhe bohuzial nie) vyskocil cigan ci nemam euro...a o bezdomovcoch v meste, ktori su zname firmy a ciganoch, co aj pocas obeda, ked clovek sedi priamo na hlavnej a obeduje na terase a chodia pytat a ani si nezapamata, ze odo mna uz ten den pytal 3krat...to je az skoda reci..pracujem inak rovno na hlavnej...z urbana a z auparku si robia verejne zachody, sprchy a pod (by mi nevadilo keby za sebou nechali poriadok)atd
Jediny problem su tam spoluobcania, hlavny tah tam maju blizko je kaufland, od terasa a posta tam … ked su davky 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ babka dedko tam byvaju 60r cca my sme tam chvilu byvali…ja by som tam nebyvala…