Poraďte stomatochirurga - kde vám vytrha korene zlomených zubov Košice
@jeennyv chcem sa opytat robili to.pod narkozou? dakujem
@gabika15578 nie normalkadali injekciu, vytlacili hnis a vybrali zlomeny zub a teda koren mal riadny..mne tam len taky kyptik trcal, no neviem ako to tahali atd
@jeennyv to je strasna bolest. lenze ja mam zub roztriesteny uz ho neni ani poriadne zaco vytiahnut tak neviem ako to robia v takej situacii
@gabika15578 aj ja som tak mala a k tomu hnis a v pohode a to sa ja zubara bojim, napichaju injekciu a ok
@jeennyv no jeden mi tahali ux takto a dal.3 injekcie a bolelo to dost intenzivne vobec mi nezaberali tie injekcie
Môžem sa opýtať ako vás to vyšlo cenovo ?
Ak to uz nie je za co chytit tak to vyoperuju a zasiju (osobna skusenost spred mesiaca)
@veroonr je to pod narkozou? Boli to ?
Ja som bola v starej nemocnici trhať na zubnom oddelení. Skús sa opýtať tam
@gabika15578 s injekciou. Mna to nebolelo, len neprijemny pocit ze ti nieco take robia... Ale odporucam najst si na to dobreho stomatochirurga
@jeennyv a koľko si platila za vytrhnutie
@andulkaanka 40e tusim
@jeennyv ty brďo až tolko
@andulkaanka len ja som mala hnis tahanie korenia injekcia atd..to sa nezda…u mojej zubarky som za malu blombu platila 35e co je ok za mna..
@jeennyv ja som asi pred dvoma rokmi mala tiež hnis tak mi moja lekárka zakazdu cenu chcela zachrániť zub narezala ďasno povytlacala hnis ,dala dreň na hojenie 2x ,bola som aj na rengene ,zápal som mala ložisko nejak divne medzi koreňmi tak aj tak zub musel ísť von poslala ma na Rastislavova na stomatochirurgiu,ja som sa tam pytala lebo som sa jej bála dať vytiahnuť .tam mi ho vytiahli ,platila som iba 1€ za injekciu.
Mne na bacikovej na pohotovosti trhali doktorka mala vtedy sluzbu a super