Testovanie na Covid-19 v Košiciach na Bardejovskej

3. nov 2020

Ahojte. Boli ste niekto na testovanie Covid na Bardejovskej v Košiciach?
Neviem nájsť info či to je drive in či nie. Neviem veľmi kde nechám dcérku keď pôjdem na testovanie. Preto som myslela že keď drive in tak ju vezmem a keď nie tak neviem. Musím niečo vymysliet.
Ako to prosím funguje?

janage
3. nov 2020

Blizsie info? Ako samoplatca? Dcerka bola na Ipelskej s muzom autom. Tam je isto drive in.
Skus si najst kontakt a zavolat tam. Nejake kontakty boli na korona.gov.sk cez tu stranku sme ju aj objednavali

autor
3. nov 2020

@janage nie neidem ako samoplatca. Ja som hlásila aj ju, ale prišiel mi len 1 Covid pass. Aj pediatricka povedala že ona by ju nebrala.
Ja mám pocit že to je niečo nové. Lebo pri info je že do 4.11. je na Ipelskej a od 5.11.na Bardejovskej.
Tak skúsim teda ešte telefonicky zistiť. 🙂

janage
3. nov 2020

Moja bola v uzkom kontakte a zacala skaredo kaslat tak preto isla. A muz bol len vodic😉

autor
3. nov 2020

@janage tak my sme boli obe v úzkom kontakte, s manzelom. Len on sa odsťahoval a chcela som vedieť ako je na Tom aj dcérka ale nevzali mi to. Nevadí. Bude záležať asi že ako vyjdem ja...

janage
3. nov 2020

zrejme závisí aj od toho či má dieťa príznaky. Ale potom nevidím dôvod ju nebrať do auta. Ak ste pozitívna či negatívna a ona je celý čas s vami tak tých pár minút už na tom podľa mňa nič nezmení. A na tie časenky to ide rýchlo, z auta nevystupovali. Držím palce nech ste OK.

janage
3. nov 2020

Sorry až teraz som si všimla, že na pešo by si ju nevzala. Na Ipeľskej, že bolo aj pre autá aj pre peších tak si ja osobne myslím, že tak bude aj na Bardejovskej.

janage
4. nov 2020

Tu pisu, ze aj autom

autor
4. nov 2020

@janage áno práve som čítala že to presúvajú. Ďakujem 🙂

lloret
9. nov 2020

Ahoj,prosím Ťa ako to funguje? musis sa niekde nahlasit,al.sa len postavis do radu? a to odkiaľ máte ten covid-pass ,kto to vydáva, komu? Dakujem za odpoveď🙂

autor
9. nov 2020

@lloret chces ísť na dobrovolne antigenove testovanie alebo si bola s niekym pozitívnym a ideš na PCR? Lebo to sú 2 rôzne veci a 2 rôzne miesta.

lloret
9. nov 2020

Ja som mala na testovaní pozitiv,príznaky žiadne,teraz nám konci karanténa a poslali mi mail,že ďalší test po karanténe netreba.Ale ja chcem mať istotu,lebo presne dnes sa cítim nanič, tak kvoli tomu.

autor
9. nov 2020

@lloret aha. Takze PCR.
No ja som sa hlásila normálne cez web. Cez koronagov.
Lenže tebe takmer isto vyjde že si pozitívna. Preto sa to nerobí lebo to zachytí aj malé množstvo vírusu hoci by si už nebola infekčná, no a budeš mať karanténu ďalších 10 dni.
Ako určite by som zavolala obvodnému.
Neviem či chodíš do práce alebo si na MD. Ale ak sa cítiš zle a mala by si ísť do práce tak to určite ries s lekárom. A ak si na MD tak buď doma, podľa mňa a ...už si zvas kvôli karanténe.

autor
9. nov 2020

@lloret a nedá sa len postaviť do radu. Oni ti pošlú tvoje číslo teda Covid pass, konkrétny deň aj čas kedy máš prísť. 🙂

lloret
9. nov 2020

o.k.dakujem krásne za odpoveď.Dnes som volala na akési tel.c.KE úrad,tak že vraj len staci sa postaviť do radu-sa mi to nezdalo akosi. No,ale vyzerá to tak,že zostanem v karanténe. Božinku kto túto Covidacku kktinu( prepáčte) pustil na svetlo sveta... 🤦‍♀️😡 Dik este 1 za odpoveď 🙂

lloret
10. nov 2020

Juj a ešte ma napadlo: Ak sa napr.objavia príznaky a obj.si testovanie (kt.je potom zrejme zbytocne) tak proste len neprídeš al.musis zrušiť tu obj.niekde tým covid passom?v resp.sa da posunúť niekomu inému?

janage
10. nov 2020

@lloret pozor v Ke, že je miesto na Ipeľskej na antigenove testovanie, tam prídes postavis sa do radu a pockas vysledok. Na Bardejovskej je PCR tam neviem o tom, žeby vzali niekoho bez toho covidpassu. Teda je potrebné sa objednať, tak ako aj predtým cez stránku korona.gov ak chceš PCR a oni rozhodnú či máš nárok na či nie.

autor
10. nov 2020

To neviem... Treba skúsiť vyhľadať do Googlu resp na koronu gov.

A bol niekto dnes na tej Ipelskej že či sa stále toľko čaká v rade?

lloret
10. nov 2020

@janage To áno,ale mňa zaujímalo,či sa to dá zrušiť, ak ti dajú covid pass a objavia sa príznaky predtým,ako pôjdeš na test.Tak proste len nepôjdeš al.treba niekde ten covid pass zrušiť?

janage
10. nov 2020

@lloret tak to neviem. Osobne si myslim, ze nie. Skusala si dr.volat, ze,sa citis zle? Nechcel Ti predlzit PN? Mozno by Ti povedali na RUVZ. Ja osobne prave by som PCR nerusila ak by mi bolo zle.

autor
10. nov 2020

@lloret https://korona.gov.sk/najcastejsie-otazky/testo.... Tu je odpoveď.
Ja by som to tiež nerusila.

lloret
10. nov 2020

Jej super,som slepá 🙈 uz x krát dom tu str.pozerala a nevšimla som si to.Dakujem krasne,už to nechám tak.Mala som ísť na test,ale dnes som vstala s prisernou nadchou tak si myslím,že zbytocne....ale už pôjdem. Dakujem este 1 🙂

barrilla
11. nov 2020

Ja som bola v piatok na drive in. Mala som žiadanku z nemocnice, oni ma objednali kvôli operácii, je to podmienka. Išlo to rýchle. Poslali pred tým SMS s mojim kódom z testov. centra.

julienka3
13. nov 2020

Dievčatá a tie testy z krvi na protilatky kde v KE kde robia al.ako sa tam dá objednať?

autor
13. nov 2020

@julienka3 https://www.medirex.sk/vysetrenie/prekonane-och.... Napríklad.
https://nemocnicakosicesaca.agel.sk/o-nemocnici...

Skús dať do Googlu test na protilady Covid Košice. Čo ešte ponachadza. Aj Dôvera niečo preplacala sa mi zdá. Neviem ci to ešte platí.