Ahojte, nemáte niekto aktuálnu skúsenosť ako dlho sa čaká v KE na termín PCR pri príznakoch?
@pininka1 a máte príznaky?
Ahoj , my sme doma s malou už celý týždeň lebo mali pozitívnu spolužiačku . Objednala som malú na pcr a do dnešného dňa mi neprišiel termín.. synovec napríklad začal karanténu na inej škole o 2 dní neskôr takže sa aj neskôr registrovali a zajtra ráno už ide na pcr..tak neviem od čoho to súvisí.
@mia247 švagrovi tiez neprišiel termín, možno preto že bol len kontakt, je zaockovany a nemal priznaky. Tak uvidíme 🤷
@anastazia93 ano,aj som to zadala, ale zjavne uz na to kaslu a vyberaju si ako chcu. Ja mam ist v nedelu na tretiu davku ale isto nepojdem ked si nemozem byt ista ci som uplne ok.
Skúste tam zavolať ja som čakala 2 dni a nikto sa neozval . Keď som zavolala za dve hodiny som už aj bola doma po odbere 🥰
Objednávala som v utorok okolo 21:00. Termín prišiel vo štvrtok 16:30. Dnes ideme na testy.
Tak toto je dôsledok 2 vecí. Po prvé aj laboranti sú len ľudia a ak ochorejú hoci sú zaočkovaní vypadnú na týždeň dva. Teda pravdepodobne chýbajú ľudia.
Po druhé enormný nárast žiadosti o pretestovanie, pričom prednosť zrejme majú akútne stavy, nehody a tí čo sa dostanú do nemocnice celkovo, nie len s covidom
Jednoducho veľa roboty, málo ľudí. Tak ako vypadávajú spoje lebo nie sú vodiči a ľudia v iných prácach. Aj TOTO je dôsledok
Ja som sa objednala vo stvrtok a dnes o 9;00 mi prisiel termin ze dnes o 12:30 mam prist na test.
@michaela6472 a prosím vás na aké číslo ste volali?
Hlásim že my už sme po odbere. 🙂 Chcem sa opýtať, po negat výsledku konci karanténa?
Tak práve mi prišiel na pondelok. 🙂
@mia247 predpokladám že áno, ale trebalo by si to ešte vyzistit
@anastazia93 pripajam sa, vcera o piatej som sa registrovala a doteraz nemam termin