Ahojte Košičania😀poradí mi niekto lacné taxi v KE?dakujem 😉
Appku nemám ale dakujem 😀
Urce bolt, easy neodporucam,kdejaky chmulo pre nich jazdi🫡
Plus pre bolt mas prve jazdy v zlave a vies vyuzit aj mimo ke
@lesankavh Urcite Bolt. Ze nemate appku neznamena, ze sa neda nainstalovat 😃. Mate moznost vybrat si uroven komfortu a po novom uz maju oznacene auta aj ako pet friendly. Jedine minus za mna, ze nemaju kategoriu s autosedackou pre dieta. Taktiez maju dobry zakaznicky servis. Viackrat som reportovala soferov ak bolo nieco zle a potom to s nimi riesili a mne poslali ako ospravedlnenie € kredit.
Easy obist oblukom. I ked nemate garanciu, ze sofer Easy nema appku a nejazdi sucasne pre Bolt lebo uz i to sa mi stalo.
Ahojte môžem sa spýtať na ten Bolt v KE ? Vcera som si stiahla appku a keď som dala smer jazdy tak mi vyhodili ceny 2,50 3,80 5€ podľa toho ake auto si chcem objednať.
A chcela by som vedieť ze či vezmú aj do kufru športový kočík a či cena platí keď pôjdu taxikom aj traja ?
Pýtam sa len preto lebo som ešte Boltom nešla že ako to vôbec funguje
Ďakujem
@jarmilasemankova neviem ci je to pre Vas aktualne,ale 3 mozte ist v pohode. Co sa tyka kocika,myslim,ze po zadani objednavky je moznost napisat vodicovi spravu. Ak to odmietne,tak Vam bohuzial stiahne ,tusim 1€ za neabsolvovanu jazdu. Osobne si myslim,ze koc by nemal byt problem,ak je teda kocik.zlozitelny, a objednala by som isto Comfort vozidlo.
@lesankavh Bolt vie byť lacný. Potrebuješ na to appku.