Svadobné priestory - Košice, Michalovce

alexa99
2. sep 2024

Dobrý večer, hľadám nápady na svadobné priestory v Košiciach alebo v Michalovciach. Hľadáme niečo cenovo prijateľnejšie. Hotel je pre nás asi drahšia varianta. Pokojne ak viete o nejakej reštaurácii s menším priestorom na tancovanie s dobrým jedlom a nepredraženými cenami budem rada za tipy. Prípadne ak viete aj o hoteloch/ penzióne a viete, že majú fajn ceny na dnešnú dobu tak aj táto možnosť môže byť. Nemusia to byť veľké priestory keďže chceme menšiu svadbu okolo 40 osôb. Možno sa pýtate čo je fajn cena. No skôr asi odpoviem že si nepredstavujem dať za svadbu 10 000€ a viac. 😉 Vopred ďakujem za tipy.

vkatush
2. sep 2024

@alexa99 keďže je to "len" 40 osôb, tak si myslím, že úplne v pohode pôjdete pod 10k a ak pôjdeš ďalej od KE, nie centrum, nemáš problém. Keďže ani nepotrebuješ pri takom počte obrovské priestory, šla by som štýlom kde by som chcela mať, kde sa mi páči a zavolala ohľadom cenovej ponuky.

Náš vyšla svadba uuuuplne so všetkým pred 2 rokmi okolo 12k (nemám to napísané presne).
Ale napr prenájom sály a reštaurácie, jedlo (predjedlo, polievka, hlavné, švédske stoly), výzdoba, DJ a fotograf boli asi okolo 8-9k a to sme mali 110 alebo 120 ľudí.

hrvn
2. sep 2024

Sadni za comp, hľadaj a napíš im mail, že chceš cenovú ponuku.. Väčšinou odpisu.. Ja som tak hľadala a našla.. Vybrala som si, čo bolo pre nás prijateľné a išla pozrieť priestory.. Čo je pre niekoho pekné, pre iného to nemusí byť... Odporúčam hľadať a písať...

jarulka88
3. sep 2024

@alexa99 my sme mali svadbu v Boksove. Obrad vonku (je tam nadherne), jedlo perfektne,ceny prijatelne. Su tam chatky,cize sa da aj prespat. Ak by ste chceli viac indo,kludne napiste.

daniella08
3. sep 2024

@alexa99 Bukovinu na KVP poznáte?
Netuším aké majú ceny ale sála je nová, krásna.

alexa99
autor
3. sep 2024

@jarulka88 Ďakujem za tip 😊 napísala som im.

jarulka88
3. sep 2024

@alexa99 Vlastni to rodina. Da sa s nimi na vsetkom dohodnut,my sme mali vlastne alko,nealko aj obcerstvenie pre deti. Kolace a tortu zabezpecovala manzelka pana manazera, mozem len odporucat,pecie uzasne poctive kolace a torty. A bolo to aj krasne naraanzovane. Mali sme malinku svadbu a ani to pre nich nebol problem. V Kosiciach nas preto skoro vsade odbili.