Svadobné obrúčky - Košice

6. apr 2024

Prosím Vás, kde odporúčate ísť pozrieť svadobné obrúčky za prijateľné ceny (KE)? Chcela by som predajňu, kde je dobrý výber obrúčok, ochotný predajcovia, nie prehnané ceny.

surama
6. apr 2024

Egne na Hlavnej

bela30
6. apr 2024

Ja mam z Egne obrucku a neodporucam.

petteri
7. apr 2024

Rubin

gumkac19
7. apr 2024

My máme z egne 6r a super

banalu
7. apr 2024

Ja mam z egne snubak - to bolo este vsetko super, preto sme tam sli aj pre obrucky a to uz az take super nebolo...
neodporucam. Plus ak autorka hlada dobre ceny, tak egne je podla mna predrazene.

bessie12
7. apr 2024

Ja by som rada išla do Egne sa pozriet a informovať. Pre nás sú ceny v pohode a nie predražené.
@petteri vedia urobiť aj obrúčky na mieru podľa našich predstáv?

wishes
7. apr 2024

@banalu
@bela30
preco neodporucate egne?

banalu
7. apr 2024

@wishes no ved klasika, meskali a to sme tam sli s mega predstihom lebo sa svadba prekladala.
Najprv problem v dielni, potom kurier raz uz tie obrucky mal, raz nemal a potom isiel minimalne cez pol sveta a ked konecne prisli a mali sme pre ne ist, tak tam neboli a to vraj my sme nepochopili telefonat (ked vyslovene volali nech si zajtra pre ne prideme), nie oni si poplietli asi meno... zaklincovali to tym, ze nas presvedcili na gravirovanie (nechceli sme povodne), ktore bolo zadarmo, a obrucky prisli nevygravirovane 👌... ospravedlnovacky, a ze nam to dodatocne za 24 h urobia, ale to sme uz schmatli obrucky a utekali kade lahsie, lebo ved aj tak sme gravirovanie nechceli a realne sme sa bali, ze uz obrucky neuvidime 😂😂😂😂
Sli sme tam lebo snubak mam v podstate na mieru, dodanie podla dohody, vsetko slo ako reklamuju... proste sme necakali take a tolko komplikacii. Sam manazer neskor uznal, ze komunikaciu s nami nezvladli, ked som mu povedala, ze nech je rad, ze sme na nich netlacili, komunikovali sme korektne bez zbytocnych emocii a oni z nas robili hlupakov tymi klasickymi manazerskymi formulkami. Stacilo transparentne komunikovat - ano s obruckami meskame lebo bla bla, toto je realna dodacia doba momentalne.. a nie klamat ako male deti na pieskovisku... to ma pri nich najviac sklamalo.

mishelin713
7. apr 2024

Na Tolstého 9 je klenotníctvo Hematit 👌 majú nádherné nové priestory v rodinnom dome, ponuka je ozaj široká, personál je taký pokojný, ochotný. Veľmi profesionálny prístup aj pri dohode a práci na mieru.
https://www.klenotyhematit.sk/

bela30
7. apr 2024

@wishes Ano predrazene. Hned v svadobny den sa akoby zosuchala, je na nej vidno kazdu ryhu, akoby zmatnela, stratila lesk. Mam zo zlteho zlata, nevyzera to vobec pekne. Zirkony co su v nej su akoby zakalene. Muz kupil obrucku v Rubine a jeho je stale v super stave a to bola o polovicu lacnejsia nez moja. A to ma kombinaciu zlte aj biele zlato.
Odporucala by som skor Hematit, tam robia ake len chcete. Po skusenosti by som tam uz nesla kupovat obrucky, a pokiao chcete dat diamanty alebo nejaky speci kamene a chcete mat obrucku hrubu, pripravte sa na pomerne vyssie ceny, ja mam hrubu a bola uz vtedy draha.

zapalkazapalkova
7. apr 2024

Na Hlavnej pri Dolnej brane je Safir. Vyskladali sme si obrucky a velmi ochotny a mily pan tam je, ja odporucam tam 🙂

petteri
7. apr 2024

@bessie12 ja myslím že áno..

berinkaj
10. aug 2024

Salien 😉