Ahojte.Kupovali ste niektorá zlaté (biele zlato/žlté) obrúčky do 300€? 🙂 Ak áno, vedeli by ste mi poradiť v ktorom zlatníctve?Na internete som našla len od 400€ a vyššie.Chceli by sme také klasické, obyčajné.Neviem či je vôbec možné nájsť niečo do tejto sumy.Nechceme veľmi predražené keďže nám ide len o symbol.
Za každú radu veľmi pekne vopred ďakujem 🙂.
Zlaté obrúčky do 300 eur neviem ci nájdeš. My sme sa brali pred 1,5 rokm a najlacnejšie bolo 350, úplne tenké krúžky, naozaj tenucke. Ak vám ide len o symbol,možno teda skúsiť iný materiál, napríklad chirurgicku oceľ, ta je na nerozoznanie od bieleho ci žltého zlata a je neporovnateľne lacnejšia.
za taku cenu tazko. Ja som pred 4 rokmi davala 530 za uplne obycajne tenke z bieleho zlata v zlatnictve LUX a boli to jedny z tych lacnejsich.
ono to zavisi aj os velkosti a zaroven hmptnosti... my sme mali za 400 cosi.. pred 2 rokmi v Rubine. Nezdalo sa mi to vobec vela.
My sme kupovali v egne za 490 eur velka spokojnosť
Neodporucam za 300 eur kupit aj ked viem ze je ťažké si dovolit ale kúpite tak akurát zlaty plieštok my sme chceli za 300 ale keby ste o nieco zachytili hned mate po obrucke.
Rubin ma nekvalitne albanske vyrobky🤔
@jaskolka Tak zase.Obrúčku chcem nosiť celý život a trošku pochybujem, že by chirurgická oceľ vydržala.
Len nápad - nemate staré zlate šperky, že bývate ich dali roztaviť a z toho urobiť obrúčky? Možno by to vyšlo cenovo lacnejšie ako nové.
@ivangeline Nie je to vela, ale korona nas pripravila o dost penazi kedze sme mali zatvorene pracoviska aj druhu pracu a mali sme ovela nizsie prijmy.Nestihli sme dokupit to co sme do domacnosti potrebovali a od zasnub je to uz viac ako rok a uz je nam to trosku blbe, ze to musime stale odkladat lebo sa stale nieco objavi 🙂.
Rozmyslam, ze na svadbu kupime len take nejake aby bolo a potom si dokupime klasicke obrucky ak sa inak dat nebude.
No ale potom sa oplatí investovať do nich. Za 300 eur skutočne nenájdete kvalitné obrúčky.Bud skúsiť vlastne zlomkove zlato a doplatiť, alebo teraz kúpiť niečo lacné a neskôr si našetriť na kvalitu.
Moj nazor je ze ak si neskor kupite ine obrucky tak uz to nebude ono,lebo k tym povodnym sa viazu spomienky ich nasadenie a celeho zazitku zo svadby a obdobi po🤔
@77daniela77 Tiez mam z toho taky pocit :/.
Muz tiez hovori, ze si zasluzim normalnu obrucku 😂😂.Tak uvidime.Pojdeme sa pozriet na obrucky v akej cenovej relacii sa pohybuju lebo na internete su drahsie a ked tak, tak dosetrime a svadbu odlozime.
Aj vyskusat ich treba nazivo,tak skus pozriet v meste.Nemusite mat tie najdrahsie,ale urcite nie ani tie najlacnejsie a je to vec spomienkova,ako pises na cely zivot,radsej priplatit,ako mat nieco co sa ti ani nebude pozdavat a budes mat z toho blby pocit.Treba vsadit na kvalitu.
inac teda ja obrucky z bieleho zlata neodporucam, oni vyzeraju pekne iba chvilku. Biele zlato je strasne makke, vidno na nom kazdy skabanec, muzova obrucka po roku vyzerala ako keby mu spadla do drvicky odpadu a to ma kancelarsku robotu. Cize za mna to bol celkom krok vedla, vzhldom na tu cenu. My uvazujeme ze si kupime nove z titanu alebo volframu.
Ja mozem odporucat KLIMI - pan Klima je uzasny, vies si ceny pozriet aj na stranke a ked sa pridete k nemu pozriet a poviete aku mate predstavu a rozpocet, tak vam urcite poradi vhodne alternativy a nieco vymyslite ;) cela jeho komunikacia a servis okolo toho je naozaj na top urovni.
Kedze chcete len nieco jednoduche, tak si myslim, ze by ste sa vedeli dohodnut tak aby ste boli spokojni 🙂
My sme kupovali v rubine na hlavnej pred 8 rokmi. Biele zlato a vlastne cena sa urcovala podla gramaze prstenov 🙂 neviem ako to je dnes. Vyslo nas to do 300 eur, nepamatam presne
@zuvelyn Snubny mam z bieleho a nic mu nie je zatial.Tiez nemam manualnu pracu, ale tak 2krat za den nieco robim kde by sa ten prsten oskriet mohol, ale asi by som chcela klasicku zlatu.Je to take tradicne.
@nafka0483 Vyskusame ☺️ dakujem.
My máme zo zlatnictva v Galérii na prízemí, netuším ako sa volá. Nešli sme po cene a vyšli nás tuším 360€.
Rozhodli sme sa tak, ze najprv sa kupi mne a potom snubencovi 🙂.Boli sme zatial len v 2 zlatnictvach tak este uvidime.
Ahoj my sme teraz riesili obrucky v zlatnictve Lion vo velkom Tescu. Take jednoduche nic precackane z bieleho zlata a vyjdu nas cca na 610€
Ahoj, netusim, co stoja teraz zlate obrucky, ale my sme kupovali pred 15 rokmi v zlatnictve Rubin na Hlavnej a mali tam vtedy super ceny.