Ahojte, chcem sa opytat na Vase skusenosti so sukromnou skolkou na Krosnianskej 6 v Kosiciach. Dakujem
Moja dcéra tam chodila na prípravné doobedia pred nástupom do škôlky. Keby sme neboli dostali miesto v štátnej škôlke, bola by som ju tam dala.
Naša tam chodí od augusta a sme spokojní 🙂
@teekvica a v ktorej škôlke ste teraz?
@michaelaceploova aj so stravou? S pani ucitelkami? Resp. ako sa mala adaptovala? Ďakujem
@diablito01 už je v škole, ale chodila na Zupkovu
My sme sa tam boli pozrieť a mali sme veľmi dobre dojmy,tak sme tam malú zapísali ( v septembri bude mať 2 roky a 5 mesiacov). A chceme absolvovať aj augustovú adaptáciu. Tiež by som ešte rada nejaké skúsenosti. 🙂
@diablito01 stravu majú zo spoločenského pavilóna, takže to je fajn. S učiteľkami sme spokojné. Sú veľmi milé, ochotné. Mala chodila týždeň len doobedu a potom už normálne na celý deň a v pohode. 2 dni boli trosku uplakane ale pani učiteľka sa s nou pomojkala a bolo dobre 😃 a behom 2 mesiacov sa aj odnaucila krásne od plienok. Dovtedy nemala záujem. Takže ja som spokojná aj mala sa tam stále teší.
@patriciaja27032019 aj my sme sa boli pozriet ale viac sa mi pozdava skolka zabky na Jegerovovom namesti. Tak uvidime ako sa rozhodneme.
@teekvica ,môžem sa opýtať na tú adaptáciu v auguste? Je dobré,aby som tam bola s dcérkou? Nebude potom zmätená od septembra,že zrazu tam mama nebude? Ďakujem za odpoveď.
@patriciaja27032019 My sme nemali adaptáciu v auguste, keď mala dcéra cca 3 roky a ešte som bola na RD s mladším, tak chodila raz do týždňa zhruba 1,5-2 mesiace (od apríla) na doobedie. S dcérou som nikdy neostávala, ona je dosť smelá, vôbec to neriešila, vedela, že tam ostane ráno (prichádzali sme na 8:00) bezo mňa, a že na obed (12:00) po ňu prídem.
@teekvica Ďakujem krásne za odpoveď. 🙂
Sú tu mamičky , ktoré nebili veľmi spokojne so škôlkou ?
@mimk4 moj tam chodil v case, ked tam.bolo len 17 deti dokopy, vtedy bolo vsetko super
Ahojte,koľko je prosím vás poplatok na mesiac za túto škôlku pre 4rocne dieťa?
@diablito01 moj tam chodil, uzasna skolka 😇