Ahojte prosím vás v Košiciach na vianočných trhoch sú naozaj tie ceny také nehorázne ?..lebo chceme tam zajtra ísť s teraz po Tom čo som čítala neviem či sa vôbec oplatí
Dve deci vína 3e. Langoš 5e
podla mna im naparili take vysoke najmy, ze nemaju inu moznost, casy, ked sme si davali jaternice, klobasky su prec, este zemiakovu loksu s orechami, ak je poctiva si dam, kazdy rok su drahsie a drahsie, ale ani atmosfera nie je, sychravo, ziadny sneh, nelaka ma to
chodievame na varene vino, ale uz vieme kde mame ist, pretoze vsade inde davaju rovnaku,neviem ako to mam inteligente napisat , proste je to hroza.
minuly rok sme nieco aj zakusili, ale to som sa dal presvedcit. toho roku nehrozi.
restauracia je kulturnejsia, chutnejsia, ma obsluhu a hlavne bude to aj lacnejsie.
viem, ze najmy su vysoke za prenajom, ale to to uz nemienim podporovat
Vino 3e, primátorský punc 2e, lokse 5e
Chodte vecer, pre atmosferu, nemusite vela minut
Tak.miesto ciganskej si mozes dat len pagacik detom staci caj z domu z termosky. Pohar vinka pre kazdeho nejaka drobnost.nemusis tam otrieskat 150e
Však sa chodte len prejst nemusiš minut 100e my sa ideme len tak prejst a nič nekupujeme a skončime v Aide na kavičke a kolačiku😉
No lacnejšie to už nebude. Mne stačilo na trhoch jeden langoš a jeden nealko punc.
Su ake su. Zober do ruksaka lepenaky a do termosky caj a len sa poprechadzajte