Strihanie deti v Košiciach

15. sep 2024

Ahojte ,poraďte kam chodíte s chlapcami sa strihat ,tak aby to bolo pekne a za dobrú cenu ☺️ ideálne ak by sa dalo online objednať (lepšie mi je si vyberať z nejakých termínov kedy viem že môžeme vtedy ) ale nieje to podmienka 😊 ďakujem iba Košice 🤭

biba_18
15. sep 2024

ja som s mojim chodila do salónu šarm na furči, vždy ho super ostrihala aj keď prišiel ostrihaný na blbečka keď bol na prázdninách u svokry… 😂 ale neviem čo je dobrá cena a aký veľký chlapec, moj tak od 11 chodil k nej…

jankab218
19. sep 2024

Odporucam Detské kaderníctvo na Alžbetinej velka spokojnost objednávam sa sice telefonicky nie online.

autor
19. sep 2024

@jankab218 môžem sa opýtať na cenu? 😊 Keď im voláte ? Majú skôr voľný termín alebo majú plno a čakáte viac dní? 😊

jankab218
19. sep 2024

Chodim s 2.rocnym syncekom platím 7,50 ked zavolam vacsinou ideme na druhy den maju aj FB mozno sa da objednat cez spravu. Ja som velmi spokojna s prístupom aj priestory pre deticky super👌

autor
20. sep 2024

@jankab218 ďakujem veľmi pekne ,a neviete náhodou že keby len tak ideme okolo tak či by nás vzali keby nemali nikoho vtedy že počkáme napr alebo tak , či teda len na objednavky robia ? ☺️

jankab218
20. sep 2024

Videla som ked sme boli ze vraveli zakaznikom aby sa sli prejst a vratili sa na radsej na istotu kedze mlady pan nie stale znesie cakanie🤪🙈