Prosím vás mám ísť na zubnú chirurgiu do KE ...mám osmičku pod dasnom treba rezať a vybrať a pravdepodobne aj zapálené to je :(((( strašne sa bojím a vedeli by sme mi odporučit kam do KE ísť aby to urobili bezbolestne a s normálnym prístupom prosím 🙏🏻🙏🏻🙏🏻mám aj výmenný lístok len neviem kam mám ísť prosím vaše skúsenosti a odporúčania 😢 dakujem
@zuzkaa1991 ďakujem 🙏🏻 a na 5 poschodie? Sú tam 3 kliniky ktorá teraz?
@majuska764 5 posch hned ta prva budova od električky (poliklinika)
@majuska764 ja som bola v KE u pana doktora Lubomira Smalika - Implant center, 2x, super doktor a aj zakrok sa dal prezit.
@majuska764 Maxilofacialna je to, co potrebujete. Za mna tiez Nova nemocnica.
Bola som trhat 2x v Starej a bolo to strasne - no to bolo pred cca 10rokmi. Prostredie, vybavenie, stav budovy velmi velmi zle plus sa mi po oboch zakrokoch vysypali cele usta aftami, az tak ze som to musela chodit osetrovat k zubarke lebo sama som si s tym nevedela rady.
ALE v 2022 som tam bola opat ale len na kontroly po prepusteni z traumacky po uraze na bicykli a chodila som k primarovi a ten bol velmi super. Avsak prostredie stale rovnake, mam pocit, ze sa tam nic nezmenilo.
Manzel bol trhat v Novej cca pred 10rokmi a bol velmi spokojny.
Drzim palce.
@luckabambulka ďakujem 🙂 dúfam teda že tam nájdem v novej dobrého doktora a prežijem to 😢😢😢 veľmi sa bojím
@majuska764 Manzel bol vtedy u MUDr.Badanica (podla webu tam este stale pracuje) a bol s nim nadmieru spokojny. Nebojte sa, urcite to prezijete 😊.
@luckabambulka badanic bol chorý nebol tam ale bola som u mikolaja a chvalabohu dobre všetko dopadlo...bez bolesti...hodinu sa trápil strasny zub som mala..uvidíme čo bude keď vyjde narkóza 😀
@majuska764 jednoznačne Implantcenter ... pri prvej som bola v starej nemocnici a 4 kreslá v 1 miestnosti, hore im šla súdna sieň v telke... no bolo to hrozné... s druhým zubom implantcenter a maximálna spokojnosť aj starostlivosť po bola na úrovni... áno platila som 100€, ale oplatilo sa
@majuska764 do novej nemocnici super prístup mala som 8cku komplikovane vkuse zapaly tak mi.odporicili novu a neľutujem bez bolestne mi "vysekal" viem len ze dlho vŕtal(mala som kolmo resp 8cka mi tlačila na 7ku)
A to.mam.velky strach z trhania tetaniu atd ale dala.som vdaka prístupu aky mal doktor aj sestrička