Akú mate skúsenosť so stomatochirurgiou v starej nemocnici v Košiciach?
Ano,uz davnejsie. Velmi mily a aj sexi zubar,az mi bolo luto,ze som tam s pokazenym zubom😚 netreba sa bat,pri mne asistoval aj jeden cudzinec,student,samozrejme pod dohladom.
do starej so zubami uz nikdy.... celkovo taky divny pristup lekarov este ked tam bola pohotovost, v zmysle, ze preco som tam vobec prisla, oni nemaju hento, tamto... velmi slaba vybavenost. neviem, aky mas problem, ale so zubami nie su zarty, hladaj lekara na zaklade referencii, nechod na blind. v novej nemocke som bola tahat 8ku, tam to bolo bez problemov, mudr. Kizek, ale musis sa nastavit na to prostredie, nemas sukromie atd
Zašívali mi dieru po nevydarenej extrakcií. Bola to nepríjemná skúsenosť. Poslali ma z pavilónu do hlavnej budovy na RTG, potom späť do pavilónu. Trebalo tam čakať, dnuka boli naraz 4 pacienti plus zozadu vždy niekoho vytlačili na posteli (podľa mňa mali extrakciu v celkovej anestéze). Šla im tam telka, lekár popritom pozeral Joj.ku. Po tej skúsenosti som šla radšej do Implantcenter (oproti).