Dobrý deň,
prosím poraďte mi dobrého zubného lekára - chirurga v Košiciach, na cene nezáleží, hľadám predovšetkým výborný prístup lekára, ale napíšte mi prosím aj skúsenosti s výškou poplatku za vytrhnutie trvalého zubu, aby som vedela, v akých cenách sa to približne pohybuje.
Ďakujem za odpovede
MUDr Štrba - implant center ul. Smetanova pri starej nemocnici...chirurgicky mi odstraňoval zub múdrosti cena 150e
Takisto odporucam MDDr Strba, Implant center - velmi sikovny chirurg
Implant center ma dostupny cennik na webe, takisto po prvej konzultacii navrhnu postup a povedia cenu zakroku, orientacne 150-200eur
Za mna zase bud stomatochirugia v starej nemocnici alebo akademia kosice na bacikovej ulici
Orencak Michal
v 2021 som bola v ImplantCenter a za mňa naj naj naj. Prístup úžasný, starostlivosť po vynikajúca, zobrali ma na čas a teda platila som 100€ za extrakciu zuba múdrosti
@diaalex dobreee,ja za extrakciu zubu 2,50 za anestéziu a nič viac
@laurikalalinka to je vaša vec, prečo ma to má zaujímať?
@diaalex Uuuuuuu,ja som povedala len svoj názor,ja som nikoho tým neurazila,či už ani to sa nesmie,pardon....
V ke schill dental, súkromná ambulancia, stomatochirurg sa vola strečko, šikovný je veľmi cena neviem ako teraz ale záleží aký zub, okolo 150 asi, aj menej, naozaj záleží od viac veci, robila som s ním 3 roky, treba tam keď tak zavolať a povedia približnú cenu, cena sa vždy hovorí dopredu