Sterilizácia ženy v Košiciach

lenkaaw
5. sep 2021

Ahojte,vie mi niekto poradit, kde okrem Sace robia podviazanie vajickovodov - laparoskopicku sterilizaciu? Resp.ked mi viete povedat aj za kolko. Dakujem za vsetky rady 🙂

tessa2299
5. sep 2021

@lenkaaw nie som odtial. Neviem Vam ani poradit. Ja len tak, aby ste to v buducnosti nelutovali. Su aj ine moznosti ochrany, ak sa nejedna o dovod zo zdravotneho hladiska. 🙏 kazdopadne je to na vas 🙂

lenkaaw
autor
5. sep 2021

@tessa2299 dakujem, uz to chcem urobit vyse roka. Mam dve deti a teraz som myslela, ze som tehotna,no nepotesila som sa. A zase kebyze oatanem tehotna, nebudem to vediet dat prec.

pininka1
5. sep 2021

@lenkaaw mne to robili v novej nemocnici, ale pri cisarskom, cena bola v roku 2017 100 eur, predpokladam ze mimo cisaraku to bude viac, narkoza a pod

lenkaaw
autor
5. sep 2021

@pininka1 ano, to viem, ze sa to takto zvykne,ale ci to robia aj mimo cisarskeho, to neviem. A za kolko. Lebo v Saci pytaju 750e

alenamihal
5. sep 2021

no ja tiez rozmyslam nad tym..mne to ponukol moj gyndos v poprade,ale teraz zistujem nieco v presove ,kedze som sa tu prestahovala ...ak nahodou zistim,tak ti dam vediet..ak ti to pomoze..

pininka1
5. sep 2021

@lenkaaw urcite to robia aj mimo toho mne sa zda nieco ze mi moj doktor vtedy vravel ze mimo cisaraku je to za 200 eur. Najlepsie zavolat si tam, neviem ako je to aktualne

blizenec79
6. sep 2021

@lenkaaw Ja tiez chcem ist,zle mi poradil moj gyndos a uz som to mohla mat za sebou pocas cisaraka🤔neviem presne kolko sa plati ale myslim ked mate vek,aspon teraz neviem ci 2 alebo 3 deti+nejake diagnozy ktore Vam nedovolia uz pocat tak tam myslim je zdarma,ale treba si to prezistit niesom si ista,nech Vas neosalim😀

lenkaaw
autor
7. sep 2021

@blizenec79 dakujem, no mam len 33 a 2 deti a ziadnu diagnozu :D musim vyzistit a dam aj vam vediet 🙂

pininka1
7. sep 2021

@blizenec79 u nas v nemocnici to nieje zdarma, jedine ak by bol ohrozeny zivot matky. Ja som mala od hematologicky papier ze nesmiem uz otehotniet a nebrali to ako dovod. Pri cisarskom som platila 100 eur

lenkaaw
autor
7. sep 2021

Posielam odpoved z UNLP v Kosiciach:
Dobrý deň,
sterilizácie sa na našom pracovisku vykonávajú za poplatok 480,00 EUR, nutné je prísť vypísať na našu ambulanciu informovaný súhlas
a po 30 dňoch môže byť sterilizácia vykonaná.
Informácie Vám podajú na tel. č. 055/ 615 3218 - ambulancia.

ivanka1980
25. feb 2022

@lenkaaw tak to je riadna suma...🙄

lenkakravcova
25. feb 2022

@lenkaaw Nechceš poslať radšej muža na vazektomiu? Tam je to jednoduchšie. A myslím ze aj lacnejšie.

lenkaaw
autor
25. feb 2022

@lenkakravcova uz som 4 mesiace po 🙂 ne.am ziadne komplikacie ani nic, i ked samotny pobyt bol nic moc, ale uz ked som bola doma, to bolo uplne v pohode 🙂 som rada, ze som sla

ivanka1980
25. feb 2022

@lenkaaw aj ja idem....takze suma je tych 480e? 🙂

lenkaaw
autor
26. feb 2022

@ivanka1980 ak sa nezmenilo, tak ano 🙂 a drzim palce

ivangeline
19. sep 2022

Ahoj. Mozem poprosit viac info? Aky dlhy je pobyt v nemocnici a ci stale ziadne zmeny ste na sebe nepocitili?

lenkaaw
autor
20. sep 2022

@ivangeline Dobry den, zmeny su len trosku v menstruacii, mam 3 silne dni a 4 slabucke, ale inac nic. Keby si mozem vybrat, idem uz do Sace aj ked to tam viac stoji. V starej nemocnici som bola 48hod cca a ziadna strava, nic som nedostala a ked som tam prisla, musela som cakat na izbu cca 2 hodiny, potom v den ked ma prepustali mi ani nepovedali co mi idu robit, potom som s avecer na pohotovost musela vratit lebo som z jednej rany krvacala. Ale zakrok nelutujem vobec, len nemocnicu 🙂

ivangeline
20. sep 2022

@lenkaaw ...vdaka. Dobre vediet. Budem sa informovat v Saci. 🙂

lubka.xz
10. apr 2023

@lenkaaw prosím ta a po zákroku ti dali aj niečo na riedenie krvi, fraxiparin alebo niečo podobné? Aká dlhá bola rekonvalescencia?

danielle21
1. okt 2024

Ja som bola v PO, laparoskopicky, odstranenie oboch vajcovodov, chcela som mat 100% istotu, nepocitujem ziadne zmeny, je to super, vobec nebanujem, naopak, a nie, nechcela som aby manzel isiel na vazektomiu, pretoze ja som chcela, aby som nemala deti, nie on, ak by sa nechtiac nieco zmenilo, a ani neverim tak tomu zakroku ako tomuto co mam ja, isla som ku gynekologicke a dali sme ziadost do nemocnice, caka sa 30 dni a potom dostanes termin, ja som neplatila nic, robili mi to ako iny zakrok