Ahojte,vie mi niekto poradit, kde okrem Sace robia podviazanie vajickovodov - laparoskopicku sterilizaciu? Resp.ked mi viete povedat aj za kolko. Dakujem za vsetky rady 🙂
no ja tiez rozmyslam nad tym..mne to ponukol moj gyndos v poprade,ale teraz zistujem nieco v presove ,kedze som sa tu prestahovala ...ak nahodou zistim,tak ti dam vediet..ak ti to pomoze..
@lenkaaw Ja tiez chcem ist,zle mi poradil moj gyndos a uz som to mohla mat za sebou pocas cisaraka🤔neviem presne kolko sa plati ale myslim ked mate vek,aspon teraz neviem ci 2 alebo 3 deti+nejake diagnozy ktore Vam nedovolia uz pocat tak tam myslim je zdarma,ale treba si to prezistit niesom si ista,nech Vas neosalim😀
@blizenec79 dakujem, no mam len 33 a 2 deti a ziadnu diagnozu :D musim vyzistit a dam aj vam vediet 🙂
@blizenec79 u nas v nemocnici to nieje zdarma, jedine ak by bol ohrozeny zivot matky. Ja som mala od hematologicky papier ze nesmiem uz otehotniet a nebrali to ako dovod. Pri cisarskom som platila 100 eur
Posielam odpoved z UNLP v Kosiciach:
Dobrý deň,
sterilizácie sa na našom pracovisku vykonávajú za poplatok 480,00 EUR, nutné je prísť vypísať na našu ambulanciu informovaný súhlas
a po 30 dňoch môže byť sterilizácia vykonaná.
Informácie Vám podajú na tel. č. 055/ 615 3218 - ambulancia.
@lenkaaw tak to je riadna suma...🙄
@lenkaaw Nechceš poslať radšej muža na vazektomiu? Tam je to jednoduchšie. A myslím ze aj lacnejšie.
@lenkakravcova uz som 4 mesiace po 🙂 ne.am ziadne komplikacie ani nic, i ked samotny pobyt bol nic moc, ale uz ked som bola doma, to bolo uplne v pohode 🙂 som rada, ze som sla
@lenkaaw aj ja idem....takze suma je tych 480e? 🙂
@ivanka1980 ak sa nezmenilo, tak ano 🙂 a drzim palce
Ahoj. Mozem poprosit viac info? Aky dlhy je pobyt v nemocnici a ci stale ziadne zmeny ste na sebe nepocitili?
@ivangeline Dobry den, zmeny su len trosku v menstruacii, mam 3 silne dni a 4 slabucke, ale inac nic. Keby si mozem vybrat, idem uz do Sace aj ked to tam viac stoji. V starej nemocnici som bola 48hod cca a ziadna strava, nic som nedostala a ked som tam prisla, musela som cakat na izbu cca 2 hodiny, potom v den ked ma prepustali mi ani nepovedali co mi idu robit, potom som s avecer na pohotovost musela vratit lebo som z jednej rany krvacala. Ale zakrok nelutujem vobec, len nemocnicu 🙂
@lenkaaw ...vdaka. Dobre vediet. Budem sa informovat v Saci. 🙂
Ja som bola v PO, laparoskopicky, odstranenie oboch vajcovodov, chcela som mat 100% istotu, nepocitujem ziadne zmeny, je to super, vobec nebanujem, naopak, a nie, nechcela som aby manzel isiel na vazektomiu, pretoze ja som chcela, aby som nemala deti, nie on, ak by sa nechtiac nieco zmenilo, a ani neverim tak tomu zakroku ako tomuto co mam ja, isla som ku gynekologicke a dali sme ziadost do nemocnice, caka sa 30 dni a potom dostanes termin, ja som neplatila nic, robili mi to ako iny zakrok
@lenkaaw nie som odtial. Neviem Vam ani poradit. Ja len tak, aby ste to v buducnosti nelutovali. Su aj ine moznosti ochrany, ak sa nejedna o dovod zo zdravotneho hladiska. 🙏 kazdopadne je to na vas 🙂