Ahojte, chcela by som najaktualnejsie info, zeny co ste rodili v Starej nemocnini - bolo tam ok? Respektovali porodny plan? Bonding? A tiez ma zaujima, ci sa da dostat k nadstandardu normalne, alebo ako vopred to riesit?
@pinaofina Ahoj, je tu aj skupina Stara nemocnica, najdes tam vsetky info. Ja som sice rodila pred skoro rokom, ale mozno ti to pomoze. Porodny plan som nemala. Bonding bol. Mala som papiere aj na epidural, ale nebola ochota mi ho pichnut, takze tak no. Nadstandard si musis ist vybavit niekolko mesiacov vopred, mne vraveli, ze aspon 2 mesiace pred porodom, ale nemas to iste aj tak. Moze byt obsadeny alebo ty budes rodit v inom termine...
@pinaofina ...ja ti odporučam , obidve deti som si odrodila v Starej aj ked cez ulicu mam novu nemocnicu.....druhy krat som nemala nic vybavene a bolo to omnoho lepsie bez stresov a personal bol super.....svagrina taktiez bola spokojna a rodila cisarak...
@pinaofina Ahoj, je tu aj skupina Stara nemocnica, najdes tam vsetky info. Ja som sice rodila pred skoro rokom, ale mozno ti to pomoze. Porodny plan som nemala. Bonding bol. Mala som papiere aj na epidural, ale nebola ochota mi ho pichnut, takze tak no. Nadstandard si musis ist vybavit niekolko mesiacov vopred, mne vraveli, ze aspon 2 mesiace pred porodom, ale nemas to iste aj tak. Moze byt obsadeny alebo ty budes rodit v inom termine...