Stará nemocnica Košice - GPO

lienkka1999
6. nov 2023

Ahojte žienky, bola som na vyšetrení, kde mi pán doktor dal výmenný lístok, aby som sa objednala (sám mi povedal že telefonicky) na rutinný zákrok. Volala dom teda na gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v starej nemocnici Kosice ,kde mi bolo “veľmi milo” povedané, že ma telefonicky neobjednajú, ale musím prísť osobne a keďže nie som z KE, tak je to pre mna dosť komplikovane kvôli práci a pod. Máte s týmto skúsenosti, že vás takto odbili ??? ….som z toho trosku zaskočená, keďže mamka si niečo take riešila v PO pohode cez telefón.
Ďakujem vopred za odpovede 😊

ivkav5
6. nov 2023

Stará nemocnica Košice prístup jedna KATASTROFA. Prišla som tam na gynekologickú pohotovosť v 6tt., keď som jemne špinila, dr. ma sfukol, že missed abortion, že to nemám šancu už. S plačom som odchádzala ani nie z tej správy, ktorú som viacmenej aj čakala, ale z toho prístupu mäsiarskeho, akým štýlom mi to "vyštekol" do tváre a ešte ma zdrbal, že čo chcem tak skoro.
Som vďakabohu 13tt a všetko vyzerá byť úplne ok. Takže sa chvalabohu pán doktor mýlil.
Bola to druhá návšteva tejto nemocnice v mojom živote a už nikdy viac...verím, že túto nemocnicu nebudem potrebovať...
Inak ešte dodám, že som maximálne milý človek, ktorý sa s každým, aj keď má niekto zlý deň, baví pekne. Takým štýlom som pokračovala aj s p. dr., ktorý si asi neskôr vstúpil do svedomia a pri mojom východe z ambulancie preukázal aspoň štipku empatie. Inak mimo toho popri mojom vyšetrovaní sa vyvršoval na sestričkách, že mu objednali zlý obed. Názor nech si urobí každý sám.

lienkka1999
autor
6. nov 2023

@ivkav5 Ach Jaj, to je presne tak keď človek natrafí na zle náadeneho doktora či sestričky….ja nemám zatiaľ s týmto oddelením skúsenost, ale už po dnešnom telefonáte si myslim svoje….a potrebujem tam ist na zákrok len preto, ze mi to bude robiť doktor, ktorý ma vysetroval.

vkatush
6. nov 2023

@ivkav5 😮😮 a ktorý doktor to bol, prosím ťa?

Ja som v Starej počas tehotenstva skončila na gyn.pohotovosti a potom som tam aj rodila, ja som mala presne opačný prístup, nemám zlého slova. A to sa pri mne vystriedal skoro celý gynekologický personál, keďže som tam ležala týždeň počas tehotenstva a týždeň po pôrode.

Ale chápem, ak má človek zlú skúsenosť, už tam nejde. V Šaci nám ani neotvorili dvere na pohotovosti, nechali ma tam v bolestiach, skoro som potratila/porodila v 6m, preto sme sa otočili a šli do Starej a do Šace nechcem ísť ani keby neviem čo.

ivkav5
6. nov 2023

@vkatush netuším, taký starší pán, musela by som hľadať tú správu, kde mi dal “missed” 🙄
Za mňa teda nikdy viac, ale určite je to o “šťastí”, vidíš, ja mám teda napr. veľmi pozitívne skúsenosti zo Šace, takže za mňa je aj jasné, kde budem rodiť 🙏

vkatush
6. nov 2023

@ivkav5 hlavne, nech ti všetko dobre dopadne, bez komplikácií, čo najmenej času v nemocnici a zdravé bábo 😊 držím palce ❤️

ivkav5
6. nov 2023

@vkatush ďakujem veľmi veľmi pekne🙏❤️

taktotedanie
6. nov 2023

Ano jsne ze ta chcu vysetrit aj oni aby vedeli do coho idu co budu operovat a ako to naplanovat a nie niekedy naozaj nestaci len vymenny listok

lienkka1999
autor
7. nov 2023

@taktotedanie ale mna uz vyšetril lekár, ktorý ma bude operovať a povedal mi priamo dni kedy sa uz môžem objednať na zákrok