Ahojte žienky, bola som na vyšetrení, kde mi pán doktor dal výmenný lístok, aby som sa objednala (sám mi povedal že telefonicky) na rutinný zákrok. Volala dom teda na gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v starej nemocnici Kosice ,kde mi bolo “veľmi milo” povedané, že ma telefonicky neobjednajú, ale musím prísť osobne a keďže nie som z KE, tak je to pre mna dosť komplikovane kvôli práci a pod. Máte s týmto skúsenosti, že vás takto odbili ??? ….som z toho trosku zaskočená, keďže mamka si niečo take riešila v PO pohode cez telefón.
Ďakujem vopred za odpovede 😊
@ivkav5 Ach Jaj, to je presne tak keď človek natrafí na zle náadeneho doktora či sestričky….ja nemám zatiaľ s týmto oddelením skúsenost, ale už po dnešnom telefonáte si myslim svoje….a potrebujem tam ist na zákrok len preto, ze mi to bude robiť doktor, ktorý ma vysetroval.
@ivkav5 😮😮 a ktorý doktor to bol, prosím ťa?
Ja som v Starej počas tehotenstva skončila na gyn.pohotovosti a potom som tam aj rodila, ja som mala presne opačný prístup, nemám zlého slova. A to sa pri mne vystriedal skoro celý gynekologický personál, keďže som tam ležala týždeň počas tehotenstva a týždeň po pôrode.
Ale chápem, ak má človek zlú skúsenosť, už tam nejde. V Šaci nám ani neotvorili dvere na pohotovosti, nechali ma tam v bolestiach, skoro som potratila/porodila v 6m, preto sme sa otočili a šli do Starej a do Šace nechcem ísť ani keby neviem čo.
Ano jsne ze ta chcu vysetrit aj oni aby vedeli do coho idu co budu operovat a ako to naplanovat a nie niekedy naozaj nestaci len vymenny listok
@taktotedanie ale mna uz vyšetril lekár, ktorý ma bude operovať a povedal mi priamo dni kedy sa uz môžem objednať na zákrok
Stará nemocnica Košice prístup jedna KATASTROFA. Prišla som tam na gynekologickú pohotovosť v 6tt., keď som jemne špinila, dr. ma sfukol, že missed abortion, že to nemám šancu už. S plačom som odchádzala ani nie z tej správy, ktorú som viacmenej aj čakala, ale z toho prístupu mäsiarskeho, akým štýlom mi to "vyštekol" do tváre a ešte ma zdrbal, že čo chcem tak skoro.
Som vďakabohu 13tt a všetko vyzerá byť úplne ok. Takže sa chvalabohu pán doktor mýlil.
Bola to druhá návšteva tejto nemocnice v mojom živote a už nikdy viac...verím, že túto nemocnicu nebudem potrebovať...
Inak ešte dodám, že som maximálne milý človek, ktorý sa s každým, aj keď má niekto zlý deň, baví pekne. Takým štýlom som pokračovala aj s p. dr., ktorý si asi neskôr vstúpil do svedomia a pri mojom východe z ambulancie preukázal aspoň štipku empatie. Inak mimo toho popri mojom vyšetrovaní sa vyvršoval na sestričkách, že mu objednali zlý obed. Názor nech si urobí každý sám.