Stará nemocnica Košice

4. sep 2024

Ahojte na oddelení šestonedelia ak mam plánovaný pôrod na ďalší týždeň myslíte , že ak zavolám, viem nejako rezervovať nadštandard izbu? Pripadne je tu niektorá mamička, ktorá je teraz na oddelení ako to tam funguje? Koľko žien je na izbe a tak?

katusik456
4. sep 2024

Neviem ci sa to bude takto dat, rodila som tam teraz v auguste, spontánne, prirodzene a podarilo sa mi dostať na nadštandard, teda bola som sama a aj svoju kupelku som mala na izbe. Ale písala som sa do poradovnika ešte ked som len začala chodiť na poradne do pôrodnice. Sestrička mi hovorila, že zaručiť, že bude voľná nevie. Je to len o šťastí. Rezervovať sa teda nadštandard nedá.
Myslím, že sú na izbe po 2 mamičky, viac nie. WC, sprcha sú na chodbách. Jest sa chodi do jedálne, na nadštandard stravu nosia, pokial chceš. Ja som normálne chodila s malým v tom vozíčku do jedálne.

autor
4. sep 2024

@katusik456 ďakujem a návštevy sú ako napríklad ak manžel by chcel prísť pozrieť babatko pripadne doniesť mi niečo?

taktotedanie
4. sep 2024

No nerezervuju, ak budes mat stastie ze tam nikoho nebudu mat
Pozfiet v case navstevnych hodin, doniest ti mozu kedykolvek bud posle po sestricke alebo si rychlo zbehnes

vkatush
4. sep 2024

Nadštandard len ak bude akurát voľný (mne sa uvoľnil akurát keď ma prenášali zo sály 🙏).

Inak do izieb dávajú po 2, no ak naaaahodou bude veľký babyboom, tak vás bude viac.
Možno by si sa vedela spýtať, keď prídeš po pôrode na 600n, či nie je prázdna normálna izba, že by si bola radšej sama, ale ak potom niekto príde a potrebujú dať k tebe, nevadí. Veľmi milé žienky tam sú, aspoň moja skúsenosť.

Ale tuším jedna sestrička mi vravela, keď sme sa tak bavili, že aj preto dávajú po 2 na izbu, že keď sa chceš ísť najesť/wc/kúpeľňa/za doktorkou,... Aby si mohla dieťa nechať na izbe a druhá mamička ti na neho hodí očko, keby niečo. Ale mne kľudne zobrali na novorodenecké "postrážiť", keď mi malý nechcel dať najesť 😂

verkaveverka30
9. sep 2024

zeny to myslite vazne ze po 2 zeny na izbe? rodila som minuly rok a boli sme tam 3-4 na izbe 😂 asi velmi plodne obdobie

saska85
13. sep 2024

My sme boli 2 potom som 2 dni bola sama a potom 3 a bolo super 😂 nasla som si kamosky❤️