Ahojte 🙂
Chcem sa opýtať tie ktoré ste boli na 3D ultrazvuku v sono v 11-13tt povedali Vam pohlavie a následne sa Vam to pohlavie aj potvdili na morfologickom v 20tt ?
@petko81 mne tiež tak povedali tak som zvedava idem buduci piatok len som zvedavá ako to mali iné ženy a či sa im to aj potvrdilo 😂
@lkardohelova ked som bola tehotna s prvym synom, tak mi najprv povedali, ze to vyzera na dievcatko 🙂 Druhykrat, ze chlapec a mam doma dalsieho syna 😉
Ano v oboch tehu
@lkardohelova ano, v oboch tehotenstvach 🙂
Áno aj mne už vedeli povedať v 12stom TT..a potom to len gynekológ potvrdil... samozrejme musí byť bábo dobre otočené
@lkardohelova áno ☺️
@lkardohelova áno ja som bola v 12 týždni a povedala mi na 70 percent že dievčatko a potom asi o 15 minút že na 90 percent dievča ..a potom som ešte bola na niffty testoch a tam sa to potvrdilo na 100 percent 😍 takže čakám vysnívané dievčatko ❤️❤️
@lkardohelova ani raz som sa nepýtala, lebo mi Hatiar rovno povedal, že to ešte úplne isto nevie a nechce ma sklamať, lebo že sú mamičky, ktoré na to dosť lipnú 😀
Prve este 3D nebolo ale pri dalsich dvoch povedali a sedelo to.
Áno Hatiar mi povedal 100% dievča doma mam chlapca..
K nemu by som na usg uz nešla ani zadarmo.. vyhodené peniaze za vyšetrenie pri ňom.. neodhalil chyby na srdiecku ktoré doktorka Koipish našla..
@lkardohelova ja som bola hovorili že dievča
O dva týždne idem na morfo som zvedavá čo povedia