Ahojte, za chvíľu ma čaká morfologický ultrazvuk v 20.tt.
A rozhodujem sa nad Sonoclinic v Košiciach , aké mate skúsenosti ? Boli ste spokojné ?
Ano veľmi,sú naj
Bola som tam 3x a sú tam skvelí odborníci, poradili si aj s prvou dcérkou, že čo robiť, keďže mala vývojovú vadu 🙂
@erikavasilova 2x celé tehu len u nich 🤗 maximálna spokojnosť
Veľká spokojnosť, odporúčam. Aj čo sa týka prístupu, aj vyšetrenia. Všetko vyšetrené, bez nejakého nátlaku aj napriek vyššiemu veku podrobenia sa genetického vyšetrenia.
@erikavasilova ahoj, ja som bola 3x. Na prvych dvoch som bola u Dr. Turnovej. Uzasna lekarka, vsetko pocas vysetrenia popisovala, snazila sa aj pekne pofotit ked sa maly skryval. Proste za mna super lekarka ju urcite odporucam.
A terza som na poslednom v 30 tt bola u Dr. Janosovej lebo Turnova ochorena a uricte k nej by som uz viac nesla. Odbita som bola za 10 minut . Fotky mi ani nahrat na usb nechcela ze naco, ked maleho nevidno. Necitila som sa dobre po tom vysetreni, 70€ a odbita za 10 minut asi aj preto ze som sla medzi poslednymi, ked nie posledna pred zaverecnou. Nejde tu len o tie fotky, ale aj o pristup proste, chcela som samozrejme byt odkontrolovana ale som mala po tom vysetreni nedobry pocit.
Za mna inde by som nesla aleurcite k Dr. Turnovej opat. Mam krasne videa aj fotky z prvych dvoch vysetreni. Z posledneho len uprosikane 2 fotky, hruza.
@monickammm ja mám podobné skúsenosti. Janosova bola veľmi odmeraná, komunikácia na bode mrazu. Predstavte si nasledovnú situáciu: Doktorka povie: A teraz idem odmerať nosovú kosť.... Hrobové ticho, minúta ticha a moje srdce išlo vyskočiť z hrude, už som myslela, že je dačo zle. Pýtam sa, všetko ok? Ona, že áno. Potom som zistila, že tento infarkt spôsobujúca spomalenosť je podľa nej ok. Zakaždým meraním bola dlho-dlho ticho, kým povedala, že je všetko v poriadku. 😀
@erikavasilova áno, bola som tam 2x za mňa spokojnosť.
Je tu veľa tém o sonoclinicu, skús vyhľadať