SonoClinic - trafili vám pohlavie v 1. trimestri?

12. okt 2024

Ahojte, tie čo ste boli v sonoclinic na screening v 1. trimestri a povedali vám pohlavie, trafili sa? Alebo viete o niekom komu to odhadli správne/nesprávne? Doktorka nám povedala pohlavie bez toho aby sme sa pýtali, lebo vraj to bolo veľmi pekne vidieť, vôbec nezaváhala. Ale zaujímajú ma vaše reálne skúsenosti. Ďalší screening v 2. trimestri máme o 2 týždne, tak snáď pohlavie potvrdia. Ďakujem.

molu12
12. okt 2024

Ja som bola na sone síce inde, ale trafili pohlavie už v prvom trimestri. Máme chlapca 😉

nila0622
12. okt 2024

Ano, trafila sa 🙂

lienka9898
13. okt 2024

Ano, povedala spravne

luckabambulka
13. okt 2024

Nas sa pani doktorka v SonoClinic pri screeningu v 1.trimestri opytala, ci uz vieme pohlavie od nasej gynekologicky. Vedeli sme, schvalne sme jej nepovedali a potvrdila nam chlapca. Bolo to pekne vidiet velmi skoro, takze nebolo o com.

Len poznamka, ti lekari su vsetko skuseni a studovani, nerozumiem tym neustalym pochybnostiam o ich schopnostiach. Ved oni ked sa aj v nejakom promile pripadov "pomylia", nie je to "schvalne" alebo ich neodbornostou. Proste to statisticky niekedy vyjde... Podstata toho screeningu je odhalit vcasne vyvojove vady.

jvasenka
13. okt 2024

prosím u koho si bola a ako si bola spokojná ?

samozrejme999
13. okt 2024

Áno, presne urcili v 1.trimestri. Mam dve dievčatá.

autor
13. okt 2024

@luckabambulka to nie sú pochybnosti o ich schopnostiach, povedali nám dievčatko a moja gynekologička mi cely čas tvrdí že to nemohlo byt vidieť a že jej sa zdá dokonca že to vyzerá na chlapca.. preto riešim realne skúsenosti žien, keďže tiež si myslim že väčšiu výpovednú hodnotu má utz v sonoclinic ako u mojej gyn.

autor
13. okt 2024

Ďakujem pekne všetkým za skúsenosti 🙂 ja som nemala vôbec pochybnosti, kým mi moja lekárka nezačala rozprávať okolo toho 😀 ale na videách to je podľa nás čisté dievčatko, tak uvidíme.

autor
13. okt 2024

@jvasenka neviem už ako sa volala lekárka ale bola to taká blondína s prízvukom. Bola som veľmi spokojná, krásny zážitok. Opýtala sa nás hneď aj či chceme vedieť pohlavie lebo že to je krásne vidieť, tak veríme že o 2 týždne nám to už len potvrdia a že všetko bude v poriadku 🙏

mishelin713
13. okt 2024

Aj mne povedali, že chlapec, ja sama som to videla 😀 a pravda samozrejme. Na tom 3D, keď sa dieťa ukáže, tak to je nádherne vidieť 🙂

autor
13. okt 2024

@mishelin713 veď práve, že my na videách tiez nevidime vôbec nič medzi tymi nožkami a aj lekárka v sonoclinic nám povedala že je to dievčatko bez úplnej pochybnosti 😀 len ta moja doktorka minule niečo spomenula a samozrejme dala mi chrobáka do hlavy no..

mishelin713
13. okt 2024

Oni to podľa zakrivenia chrbtovej kosti určujú, ešte nie podľa pohlavných orgánov, čiže to musí trochu človek vedieť vidieť. Na riadnom 2D sone až tak nevidno často.

simona_boz
13. okt 2024

Tato pani doktorka Koipish je skvela. Na utz v 30tt syncekovi odhalila vrodenu srdcovu chybu ktoru v 20tt nebolo vidie a tym mu doslova zachranila zivot. Vdacime jej za nasho drobca inak by som nebola sledovana na rizikovom a do terminu by nevydrzal v brusku

vhorvathova506
13. okt 2024

Mne povedali až 23-25tt spravne . 😂🤦‍♀️ mala Veronička sa hanbila ukázať . Hovorili mi, že to bude chlapček . Ale ja som aj hovorila mamke pri pôrode, že mňa od***** keď mi budú gratulovať k chlapčeku . 😅

monickammm
14. okt 2024

Ja som bola s prvym synom u Turnovej a trafila sa, a teraz som bola u Koipish a tiez sa trafila ze dievcatko 🙂

gr3tch3n
14. okt 2024

Áno, hneď bolo pekne vidno, že je to chlapček tak ako na fotke vyššie. Ja som bola u MUDr Hatiara na prvom utz.

karolinkasky
14. okt 2024

Áno trafili

sunny15
23. okt 2024

Tiež sa Hatiar trafil ,podľa zakrivenia,ale povedal že na 70percent si je istý, môj gynekológ zas povedal ešte o týždeň skôr ako v sonoclinic že to bude dievčatko,ostatné usg v 20tt to len potvrdili.

majka176
23. okt 2024

Keď som čakala syna, tak mi v 1. trimestri povedali, že asi dievča, ale nebolo to na 100%, brala som to s rezervou, až na druhom sone v 5. mes. nám dr. povedal, že to bude chlapec.