Ahojte, tie čo ste boli v sonoclinic na screening v 1. trimestri a povedali vám pohlavie, trafili sa? Alebo viete o niekom komu to odhadli správne/nesprávne? Doktorka nám povedala pohlavie bez toho aby sme sa pýtali, lebo vraj to bolo veľmi pekne vidieť, vôbec nezaváhala. Ale zaujímajú ma vaše reálne skúsenosti. Ďalší screening v 2. trimestri máme o 2 týždne, tak snáď pohlavie potvrdia. Ďakujem.
Ano, trafila sa 🙂
Ano, povedala spravne
Nas sa pani doktorka v SonoClinic pri screeningu v 1.trimestri opytala, ci uz vieme pohlavie od nasej gynekologicky. Vedeli sme, schvalne sme jej nepovedali a potvrdila nam chlapca. Bolo to pekne vidiet velmi skoro, takze nebolo o com.
Len poznamka, ti lekari su vsetko skuseni a studovani, nerozumiem tym neustalym pochybnostiam o ich schopnostiach. Ved oni ked sa aj v nejakom promile pripadov "pomylia", nie je to "schvalne" alebo ich neodbornostou. Proste to statisticky niekedy vyjde... Podstata toho screeningu je odhalit vcasne vyvojove vady.
prosím u koho si bola a ako si bola spokojná ?
Áno, presne urcili v 1.trimestri. Mam dve dievčatá.
@luckabambulka to nie sú pochybnosti o ich schopnostiach, povedali nám dievčatko a moja gynekologička mi cely čas tvrdí že to nemohlo byt vidieť a že jej sa zdá dokonca že to vyzerá na chlapca.. preto riešim realne skúsenosti žien, keďže tiež si myslim že väčšiu výpovednú hodnotu má utz v sonoclinic ako u mojej gyn.
Ďakujem pekne všetkým za skúsenosti 🙂 ja som nemala vôbec pochybnosti, kým mi moja lekárka nezačala rozprávať okolo toho 😀 ale na videách to je podľa nás čisté dievčatko, tak uvidíme.
@jvasenka neviem už ako sa volala lekárka ale bola to taká blondína s prízvukom. Bola som veľmi spokojná, krásny zážitok. Opýtala sa nás hneď aj či chceme vedieť pohlavie lebo že to je krásne vidieť, tak veríme že o 2 týždne nám to už len potvrdia a že všetko bude v poriadku 🙏
Aj mne povedali, že chlapec, ja sama som to videla 😀 a pravda samozrejme. Na tom 3D, keď sa dieťa ukáže, tak to je nádherne vidieť 🙂
@mishelin713 veď práve, že my na videách tiez nevidime vôbec nič medzi tymi nožkami a aj lekárka v sonoclinic nám povedala že je to dievčatko bez úplnej pochybnosti 😀 len ta moja doktorka minule niečo spomenula a samozrejme dala mi chrobáka do hlavy no..
Tato pani doktorka Koipish je skvela. Na utz v 30tt syncekovi odhalila vrodenu srdcovu chybu ktoru v 20tt nebolo vidie a tym mu doslova zachranila zivot. Vdacime jej za nasho drobca inak by som nebola sledovana na rizikovom a do terminu by nevydrzal v brusku
Mne povedali až 23-25tt spravne . 😂🤦♀️ mala Veronička sa hanbila ukázať . Hovorili mi, že to bude chlapček . Ale ja som aj hovorila mamke pri pôrode, že mňa od***** keď mi budú gratulovať k chlapčeku . 😅
Ja som bola s prvym synom u Turnovej a trafila sa, a teraz som bola u Koipish a tiez sa trafila ze dievcatko 🙂
Áno, hneď bolo pekne vidno, že je to chlapček tak ako na fotke vyššie. Ja som bola u MUDr Hatiara na prvom utz.
Áno trafili
Tiež sa Hatiar trafil ,podľa zakrivenia,ale povedal že na 70percent si je istý, môj gynekológ zas povedal ešte o týždeň skôr ako v sonoclinic že to bude dievčatko,ostatné usg v 20tt to len potvrdili.
Keď som čakala syna, tak mi v 1. trimestri povedali, že asi dievča, ale nebolo to na 100%, brala som to s rezervou, až na druhom sone v 5. mes. nám dr. povedal, že to bude chlapec.
Ja som bola na sone síce inde, ale trafili pohlavie už v prvom trimestri. Máme chlapca 😉