Ahojte, zvažujem ísť medzi 18-20tt na túto kliniku a na ultrazvuk. Pozrela som si stránku a nikde nevidím cenník a pravdepodobne poisťovňa nič neuhradza. Chcem sa opýtať ako ste spokojné, ako vyšli fotky, aký je prístup a diagnostika. Zaujíma ma či potom dajú aj nejaký papier o vyšetrení a ako tie foto na ultrazvuku, či ich aj vytlačia, či nich iba nahrajú na usb a koľko cca ste ich mali. Je rozdiel v 3D, 4D, 5D, ak áno ktorý si zvoliť, vôbec sa v tom nevyznám...ďakujem za každú radu. A ešte ma zaujíma ako dlho všetko trvá od začiatku po koniec, vďaka.🤗❤️
A ešte nevie. Ci máš na výber ktorý ultrazvuk si zvoliť proste oni to pozerajú aj tak aj tak nepýta sa ako chceš video vidieť
@kiks1992 pozerala som brúsky stary cenník z 2021 že 70 e, to už 95? Uf... Riadna palka 😱....a tebe dali nakoniec 3D či 4D?
Vieš čo ja ani neviem ktorý mam na usb asi 10 videí niektoré klasika niektoré lepšie vidno ale moje dieťa práve spalo a ukázalo nám len polku tváre takže ja som hlavne spokojná ze zdravotné všetko v poriadku bolo aj koli tomu som šla
Ja som bola minuly mesiac na druhotrimestrialnom utz v sonoclinic u prof. Dankovcika. Super pristup, vsetko slontroloval poriadne. Na tom sone ani nejde tak o fotky aj ked tie su super, ale aby vylucili mozne diagnozy. Preto aj pri prvom synovi som bola na 3 sonach v sonoclinic. A aj teraz som uz aj na tretie objednana. Fotky mas lepsie ci horsie podla toho ako spolupracuje babatko. Nas mal schovanu tvaricku za mojim pupkom ale nakoniec sa podarili aj pekne fotky. Treba nove zabalene USB. Platila som 100e. Ale myslim ze je to aj podla veku, nad 35r je to o par eur drahsie z nejakeho dovodu. Rozmer ci 3d alebo 2d si nevolis. Lekar pouzije vzdy taky aky aktualne na kontrolu potrebuje 😊 vysetrenie trvalo okolo 15-20m ale asi je to individualne odla toho ako babo "spolupracuje". Ale objednat sa treba cim skor kedze maju aj letne dovolenky lekari 😊
@simona_boz Suhlasim, tiez som bola na druhotrimestralnom u prof.Dankovica. Prvotrimestralny som mala u pani doktorky z Bieloruska, meno si nespomeniem.
Jedine, co by som dodala je, ze prvotrimestralny mi VSZP nepreplatila aj ked to uvadzaju ako benefit no neriesila som to lebo som €€ benefit vyuzila na ine osetrenia, no druhotrimestralny za 110e (35r+) mi VSZP plne preplatila. Neviem ako ostatne poistovne, no myslim ze to taktiez preplacaju. Treba sa len informovat.
Taktiez 35r+ po druhotrimestralnom maju "sedenie/konzultaciu" vramci kliniky na genetiku.
Ja som bola pred 2 mesiacmi cca a A mňa super , fotky netlačia žiadne, mne odporučil môj gynekológ objednala som sa prišla som šla spm dnu pekne mi ukázala co kde aa nachádza ( organy a také veci) ci je všetko v poriadku a na moje nove usb musí byť ešte úplne zabalene tam mi nahrali fotky z ultrazvuku aj videa všetky a platila som 95e