Ahojte, je tu niekto kto ma skusenosti s touto klinikou. Chcela by som sa objednat na gynekologicky ultrazvuk - svojho gybekologa mam. Je to mozne ?
Neviete ci treba vymenny listok alebo sa viem objednat aj na vlastnu ziadost ?
Dakujem
@ivet294 skoda :(
Netreba ziadny vymenny listok ja som sla bez neho
Tak potom závisí od toho, čo to je za ultrazvuk, lebo keď 3d tak áno treba...
@tifi2324 a na obycajny gynekologicky si bola ? Ja by som chcela mat len vysettrenie a nazor aj ineho lekara, ale nechcem brat hned kartu od mojej gynekologicky tak by som si zaplatila 🙂
Nemusis brat kartu, ved tam sa bezne chodi na utz, zavolaj si tam a dohodni sa s nimi.
@pininka1 dakujem, skusim zajtra zavolat 🙂
Ak sa nedovoláš,píš im sms. Oni ťa budú neskôr kontaktovať.
Majú tam taký systém.
Ahoj, ja som tam bola včera na 3D ultrazvuk a nepotrebovala som žiaden výmenný lístok, veď som si za to aj patrične zaplatila. Ako píšu vyššie, zavolaj im, ak nedvihnú, zavolajú ti potom určite naspäť, mne tak volali a po telefóne sa informuješ čo a ako, prípadne rovno objednáš. Je to súkromné pracovisko a určite nebudeš prvá, čo chce konzultáciu.
@januska20 dakujem 🙂
@verka15 dakujem 🙂 nie som tehotna, potrebujem len klasicky ultrazvuk, medzi sluzbami maju aj tuto ponuku. Cakala si dlho na termin ?
Vieš čo, myslím si, že pri klasickom ultrazvuku, kde ho nemusíš absolvovať v konkrétnom časovom rozmedzí ako v tehotenstve, ti nájdu skorý termín. Držím palce 😉
Na 3D som bola a ked nedvihnu treba napisat sms a oni ta budu kontaktovat ani kartu nemusis brat od svojej doktorky
Ahoj treba výmenný lístok od tvojho lekára, až potom im následne volať...