Dobrý deň.
Prosim Vas pekne, bol niekto z Vas na screening v 1.trimestri u Dr Hatiara v sonoclinic v KE?
Aké máte skúsenosti?
Ďakujem Vám krásne 🙂
Ja som bola a u mna fajn.povedal,pomeral.trafil sa do pohlavia aj ked nemohol na 100% ale mal pravdu.myslim ze mily zlaty aj sme pokecali o inom,zaujimal sa o moju profesiu takze za mna to bolo ok
Je to dobrý mlady doktor aj ked niekedy sa tvári otravene, to je len taký blbý dojem. Mala som ho primprvom tehotenstve v sonoclinic a potom mi robil utz aj v pôrodnici, aj po pôrode kontrolu, aj na vizity chodil. Taky vtipalek to je 🙂
@drobaja veľmi zlatý a zas ho budem mať
@babovka2321 ahoj a co ti hatiar urcil podla aklonu tej kosticky dievcatko ci chlapceka?;)
@nikkas chlapceka 🙂
@babovka2321 a v ktorom tyzdni to bolo ked si spomenies dik krasne;)
@nikkas bola som asi 12+4 a podla sona mi povedal, ze plod zodpoveda 13+2, ak si dobre spominam
@drobaja ja som bola akurat pri tomto doktorovi v 1. trimestri a vyzeral, ze nema prave najlepsiu naladu :D ale vsetko pekne komentoval, urobil veeela fotiek a videi (v druhom trimestri som bola pri inej doktorke, ktora bola velmi mila, ale fotiek mi spravila len okolo 5). Ale spokojna som bola tak ci tak. Pohlavie mi tiez povedal, aj ked az po opytani, lebo vraj to je neiste este, tak na zaklade sklonu nejakej kosticky ci ako ale mal pravdu 😁