Ahojte, na piatok som objednaná na druhotrimestralny skríning v Sonoclinic KE. Keď som sa objednávala tak mi čosi vraveli, že mám priniesť, výsledky zo skríningu. Prvotrimestralny skríning mi tiež tam robili. No krv mi bral i gynekológ v prvom i v druhom trimestri. Neviete, čo odo mňa chcú v tých KE? 😄 Výsledky z prvého skríningu či z druhého či čo vlastne ? 😏 Vďaka
@sunsetsunrise krv mi gynekológ bral v 17 tt...ale načo to im je ? Keď som bola na prvotrimestralny skríning, tak nič som nenosila ...urobili mi ultrazvuk aj vzali krv...som zvedavá ako to mám pýtať od svojho gynekológa 😏
@sim_mi neposlal ma tam ...poslal ma tam len na prvotrimestralny skríning ...na druhotrimestralny som sa objednala sama ...gynekológ mi zajtra bude robiť ultrazvuk (20 tt), ale jeho prístroj je dosť starý a už som prišla o jedno bábätko, tak som sa sama objednala ešte raz do tých KE, keďže som bola spokojná ....preto neviem ako to bude brať 😞
Výsledky z tripple testu treba ukázať v SonoClinic. Váš ynekológ by mal vedieť, ako to chodí. Moja gynekologička mi požičala originál výsledky a poznačila si to do kartotéky, na ďalšej poradni som výsledky vrátila gynekologičke.
Zo všetkého som na nervy, v minulom tehotenstve som prišla o synčeka v 20 tt...aj teraz som v tom týždni ...takže celé dni som nervózna, strach mám neskutočný ...zajtra mám druhotrimestralny ultrazvuk u svojho gynekológa, bojím sa ako dopadne...do tých KE ma poslal na prvotrimestralny, keď som odchádzala tak som sa rovno objednala i na ten druhotrimestralny, keďže som myslela, že bude ma tam posielať znova...nechcem rušiť termín v KE, keďže mali podrobný ultrazvuk čo môj gynekológ nevie urobiť, tak hádam nebude robiť problémy s tým papierom 😔
@sim_mi preto nechcem rušiť Sonoclinic ...len dúfam, že nebude nejaký problém z toho, že mi ultrazvuk bude robiť môj gynekológ aj KE. Snažím sa upokojiť, ale je to ťažké 😞 doma mám stále nízky tlak a prídem ku gynekológovi a ten horný mi hocikedy vybehne nad 130 a spodný i na 90 😢 doma ledva vytiahnem ten horny nad 100 a dolný nad 70...mám príliš chmúrne spomienky na tie priestory ordinácie ...
@gabika4 nevidim dovod na to, preco by to mal byt problem a ak by aj gynekolog mal nejake reci, tak mu jednoducho vysvetli, ze kvoli tomu, co sa stalo. Velmi mi je luto, co sa ti stalo, ale musis si stale hovorit, ze sa to nemusi opakovat a svojim stresom babatku len skodis. Mysli pozitivne! Drzim palce 🙂 a na usg sa tes, my sme dostali ozaj podarene 3D zabery a dozvedeli sme sa pohlavie, kludne by som isla zas
@sim_mi ja som sa dozvedela pohlavie už v 13 tt 😀 teda odhad gynekológa, ktorý ma v tých Košiciach vyšetroval...takže som zvedavá či to potvrdí...ale to ma ani veľmi nezaujíma, skôr či všetko je ok, tak ako má byť, keďže mám dosť problémov v tomto tehu 😔 predchádzajúce tehotenstvo bolo "dokonalé" a nedopadlo dobre ...teraz si pichám clexane a beriem progesteron už na druhýkrát, tak dúfam, že bude všetko ok...
@gabika4 je to proste potrebné ku druhemu vyšetreniu, ak s tym mate problem treba im yo povedat. Ale mne to príde normalne.
Prvy usg je kombinovany teda usg plus krv, a k druhému potrebuju tie vysledky pre stanovenie možného rizika
Viem, ze je to starsia diskusia, ale pri usg v sono clinic v druhom trimestri kontroluju aj krcok?
@gabika4 vysledky tripple testu, ten ti berie tvoj gyn.po 16tg