Sonoclinic Košice

lydion20
4. okt 2021

Ahojte, dnes som bola na poradni, a gynekologicka mi odporučila najlepší ultrazvuk v Sonoclinic Košíc alebo Martin, keďže mame Košice bližšie rada by som to tam navštívila, boli ste spokojne a aká je cena? Ďakujem

miskamicha
4. okt 2021

@lydion20 bola som v 12tt v Ke a v 20tt v Prešove..morfo usg v 20ty robi takmer stale prof.Dankovcik. Platila som 70€. Ak chces foto dones si svoj novy este neotvoreny USB kluc😊

lucikim
4. okt 2021

@lydion20 ja som tam bola na vsetky tri sona a bola som spokojna, vsetko co som chcela vediet mi bolo vysvetlene. Usb si musite priniest svoje nove nerozbalene alebo Vam daju svoje za poplatok, plati sa 60-70€ podla toho v ktorom trimestri to je. Teraz bol povoleny aj partner na vysetreni. Objednanie na cas +-15min. Skoda ze sa da platit len v hotovosti

elizabeth22
4. okt 2021

@lydion20 a v Martine koho Grochal?

patha155
4. okt 2021

@lydion20 vramci KE su najlepsi. Pocas prveho tehu som bola inde a teda, neda sa to absolutne porovnat

mirka7890
5. okt 2021

@lydion20 ja som tam bola minuly piatok v 20tt...urcite odporucam... ja som. mala zase p. doktorku s ktorou som bola spoko aj pri prvom... aktualne sa da ist bez doprovodu... USB a hotovost... urcite nelutujem ani 1€ za to dat a pojdem tam aj na ten treti ultrazvuk 🙂 zavolaj ked nedvihnu napis sms ze chces ultrazvuk ktory tt a oni sa ti ozvu 🙂 drzim prsty

diaalex
5. okt 2021

@lydion20 cena závisí od týždňa a čo vsetko chceš
12tt - 60€
20tt - 70€
30tt - 60€
Každá tlačená fotka 10€
USB 8€
Ja odporúčam, bola som tam v oboch tehu 🥰

kvietok12121
5. okt 2021

Ja som bola veľmi spokojná, bola som 2x.

juliaailuj1
5. okt 2021

@lydion20 Prešov máš bližsie nie? Už majú pobočku aj tam

sorayaardente
11. jan 2022

Ahojte, neviete ako to je teraz tam, či sa dá ísť v spoločnosti niekoho na usg? A cena je asi tých 70 e ako pozerám, uff, 4 roky dozadu to bolo 40eur.

juliaailuj1
11. jan 2022

@sorayaardente
Urcite sa neda v doprovode, su aj na fb

zlatican
17. jan 2022

@diaalex A koľko stojí gynekologický ultrazvuk, keď nie som tehotná?

gabika4
17. jan 2022

@sorayaardente ja som bola koncom decembra v 13 tt a bez doprovodu a platí sa 70 eur ...objednávala som sa teraz na druhý trimester, dali mi termín presne na 20+0 a tiež sa platí 70 eur...ak sa budete objednávať, tak vám všetko povedia a posielajú sms-ky aby sa pripomenuli, prípadne píšu inštrukcie a pod.

diaalex
18. jan 2022

@zlatican fuha to neviem 🙂

gabika4
18. jan 2022

@juliaailuj1 ja mám tiež PO bližšie, ale mňa poslal gynekolog do KE, tak som šla tam ...naozaj majú pekný prístup, sestričky aj lekár sú veľmi milí a môžeš sa pýtať koľko chceš, ale netrebalo, lebo lekár mi všetko povedal ...dokonca v 13 tt mi povedali predpoklad pohlavia ...