Ahojte je tu niekto, kto ma aktualnu skusenost so Sonoclinic Košice? Čaka ma tam screening budúci týždeň, a rada by som vedela na čo sa pripraviť, ako to bude prebiehať. Boli ste s partnerom? Treba mi tehotensku knizku? Mam sa pripravit na nejake váženie/meranie? Alebo sa diktujú nejaké údaje? Vďaka.
@ludka321 a aké údaje sa tam vypĺňajú prosím? 🙏 usb už mám kúpené🙂 Vďaka.
Už si nepamätám veľmi 🙈 ale sa mi zda ze len nejaké základné, meno a tak
@ludka321 ďakujem pekne🙂
Bola som tam v oboch tehu a teda šla som vždy s manželom, mala som so sebou neotvorené balenie usb kľúča a to bolo všetko. Môj gynekológ dáva knižku až po 13tt, takže som im povedala, že som ju ešte nedostala a nikto to neriešil.
@diaalex ďakujeem a aké údaje ste prosím diktovali? Základ? Lieky, výška, váha? Či ani to nie? Vďaka.
Fuha to si už napamatam, jedine informačný súhlas som podpisovala
@janka2000 ďakujeem pekne, som na tom presne tak tiež🙈 hneď som kľudnejšia…až som rozmýšľala, že tam kvoli tomu aj radšej pojdem prvýkrát sama 🙈
S muzom ides az k dr - na sono. Ja som bez muza isla najprv ku sestrickam a tam som tie tlaciva vypisovala 🙂 a ja este dodam, ze plati sa len v hotovosti
@bea684 ďakujem pekne 🙏 pomohlo mi to, lebo dnes tam idem a viem sa aspoň pripraviť 🙂
@bea684 a krv sa berie až po vyšetrení? Ďakujeem 🙂
Asi neskoro pisem, ale ja som isla az po vysetreni 🙂
Prístup úplne super,treba tam tehotensku knižku, partner je tam tiež keď sa robi sono, ak chceš na USB kópiu tak čisto nove zabalené inak ti nespravia 🙈
Najprv máš sono a potom normálne berú krv,je ti rýchle možno 10 minút to trvá +predtým vyplniť nejaké údaje 🙂