SonoClinic Košice

2. nov 2023

Ahojte je tu niekto, kto ma aktualnu skusenost so Sonoclinic Košice? Čaka ma tam screening budúci týždeň, a rada by som vedela na čo sa pripraviť, ako to bude prebiehať. Boli ste s partnerom? Treba mi tehotensku knizku? Mam sa pripravit na nejake váženie/meranie? Alebo sa diktujú nejaké údaje? Vďaka.

ludka321
2. nov 2023

Prístup úplne super,treba tam tehotensku knižku, partner je tam tiež keď sa robi sono, ak chceš na USB kópiu tak čisto nove zabalené inak ti nespravia 🙈
Najprv máš sono a potom normálne berú krv,je ti rýchle možno 10 minút to trvá +predtým vyplniť nejaké údaje 🙂

autor
2. nov 2023

@ludka321 a aké údaje sa tam vypĺňajú prosím? 🙏 usb už mám kúpené🙂 Vďaka.

ludka321
2. nov 2023

Už si nepamätám veľmi 🙈 ale sa mi zda ze len nejaké základné, meno a tak

autor
2. nov 2023

@ludka321 ďakujem pekne🙂

diaalex
2. nov 2023

Bola som tam v oboch tehu a teda šla som vždy s manželom, mala som so sebou neotvorené balenie usb kľúča a to bolo všetko. Môj gynekológ dáva knižku až po 13tt, takže som im povedala, že som ju ešte nedostala a nikto to neriešil.

autor
2. nov 2023

@diaalex ďakujeem a aké údaje ste prosím diktovali? Základ? Lieky, výška, váha? Či ani to nie? Vďaka.

janka2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diaalex
2. nov 2023

Fuha to si už napamatam, jedine informačný súhlas som podpisovala

sasenka5
2. nov 2023

@janka2000 aj nám trafili pohlavie🥰 môžem sa prosim opytať? Ty si diktovala váhu a výšku doktorovi v sonoclinic? Pretože ja som tam bola 2 týždne dozadu a nikto sa ma na to nepýtal🤔

janka2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasenka5
2. nov 2023

@janka2000 anoo vypisovalo sa to, to je pravda ale nikomu som to už potom následne nehovorila🙏 ja som to pochopila, že ste tam niekomu diktovali, to by som sa ja s mojou vahou celkom hanbila😅😅😅

autor
2. nov 2023

@janka2000
@sasenka5
Ďakujem vam žienky, pytam sa hlavne presne kvoli vahe 🙈🤣 nie som najchudšia a nie žeby to bolo extremne tajomstvo, ale ani moj muž nevie koľko važim a nerada by som to tam nahlas musela hovoriť🙄

janka2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. nov 2023

@janka2000 ďakujeem pekne, som na tom presne tak tiež🙈 hneď som kľudnejšia…až som rozmýšľala, že tam kvoli tomu aj radšej pojdem prvýkrát sama 🙈

bea684
6. nov 2023

S muzom ides az k dr - na sono. Ja som bez muza isla najprv ku sestrickam a tam som tie tlaciva vypisovala 🙂 a ja este dodam, ze plati sa len v hotovosti

autor
6. nov 2023

@bea684 ďakujem pekne 🙏 pomohlo mi to, lebo dnes tam idem a viem sa aspoň pripraviť 🙂

autor
6. nov 2023

@bea684 a krv sa berie až po vyšetrení? Ďakujeem 🙂

bea684
6. nov 2023

Asi neskoro pisem, ale ja som isla az po vysetreni 🙂