Prosím Vás, nebol teraz niekto na utz v SonoClinic KE? Môže ísť doprovod dnu? Ďakujem
Áno môže
Moze ale ziadajte si dankovcika
@taktotedanie preco len jeho?
@vikit3 skusenost mal brat so zenou s dr mala meno svetlana priezvisko si nepamatam cele zle, 10mim vysetrenie pritom to bol morfologicky ultrazvuk, nic nepovedala, fotky otrasne ani sa nesnazila, ze ona sa ponahla a nema na nich tolko casu a bola vraj maximalne neprofesionalna, odmerana, ofucana ale za take peniaze teda aspon trosku slusnosti a snahy
Cize ak idete tak si pytajte len dankovcika
Ja osobne som bola u dr juhasa a nemozem povedat ani jedno zle slovo
@taktotedanie Svetlana janosova? Ja k nej idem piatok na morfologicky ultrazvuk
@lady18 ano janosova presne, svagrina ma traumu uz tyzden z toho, vraj tak neprofesionalu lekarku este nestretli, ako 10min na morfologicky ultrazvuk? Dost malo podla mna, clovek si zaplati a ona povie ze nema na nich cas a zbucha ich raz dva a dovidenia
Velmi negativna skusenost
A vam vela stastia pri tej doktorke teda…. Ja by som si ziadala ineho lekara
@lady18 bola som aj u nej aj u ostatnych a všetci su maximalni profici, podla mna nafuknute, urcite to 10 min netrvalo a nam krasne popisovala vsetko a ja som sa aj vela pytala
@juliaailuj1 nafuknute to urcite nie je
Brat pisal sms ze ideme dnu a za 11 min sms ze su vonku
Na tak dolezite vysetrenie a takto ich odbit, dokonca nepopisala ni vsetko co mala, obvodna gyn precitala nalez a bola zhrozena, ze co to bolo za vysetrenie, ze nerozumie sko sa pod toto mohla podpisat
@taktotedanie tak ale len preto si žiadať Dankovčíka? Ja som napríklad bola u pani Dr. Koipisch 2x a som s ňou maximálne spokojná aj fotky máme krásne ;)
@taktotedanie kks podla jedneho pripadu sudit takto skveleho prefesionala?! Bola som pri nej a maximalna spokojnost. Milujem tieto komenty … ked tam bola kratko tak asi bolo babo max v poriadku, vsetko ok a nebol dovod babo stresovat x minutovym utz. A foto zla? Hm no tie deti pri tej maternici blbo obcas pozuju a dr za to nemoze. Akokeby tam sla kvoli fotke a nie kvoli zdraviu seba a babatka 🙄🤷🏻♀️
@annlis nie nebolo ok, neskontrolovala ani to co mala, jednoducho neprofesionalne
Ja som bola na morfologicky ult u p. doktorky Turňovej a maximálna spokojnosť. Dokonca sa s malým naťahovala asi 5 minút aby mu pekne odfotila tváričku. Pekne všetko vysvetľovala a bola veľmi milá.
@taktotedanie ja som u pani Jánošovej bola a bola som veľmi spokojná, od začiatku do konca neskutočne milá, rozprávala ani som sa nič nemusela pýtať, potom sa ma 2x opýtala, či všetkému rozumiem a nemám nejaké otázky...fotky nemáme, ale ja mám strašne málo priepustné tkanivo a velmi ťažko videla to čo bolo treba, aj ked to nebola jej chyba sa mi ospravedlnila, že nemáme fotky...bola som u nej 25min a maximálna spokojnosť
@elalala vase stastie
Ja viem nieco ine
@taktotedanie Je nas viac spokojných 😉 netreba jednu negatívnu skúsenosť hrotiť, hlavne ak poznáte len názor 1 strany
@elalala ked su taki profesionaly tak by sa tak aj mali spravat ku vsetkym
@taktotedanie presne tak..Janosova otrasna skusenost 2x. Skoncila som sice hospitalizovana na infuzkach, no bola dost odmerana neprijemna. Taktiez cca 10min. Pri prvom ma pozerala ina asi 40min. A tak ako ona ma este nik nevystresoval ,kamoska ma rovnaku skusenost, ta mi ani povedat nechcela co jej povedala radsej. Teraz verim ze babo bude ok,dnes ma pozrel iny lekar v novej nemocnici kde lezim, zrazu ze nevidi az taky problem. Janosova pritom napisala hypoxia...co uz je udusenie strasne stresy prezivam od piatka
Môže