SonoClinic Košice

14. feb 2023

Prosím Vás, nebol teraz niekto na utz v SonoClinic KE? Môže ísť doprovod dnu? Ďakujem

89olivia89
14. feb 2023

Môže

lady18
15. feb 2023

Áno môže

taktotedanie
15. feb 2023

Moze ale ziadajte si dankovcika

vikit3
15. feb 2023

@taktotedanie preco len jeho?

taktotedanie
15. feb 2023

@vikit3 skusenost mal brat so zenou s dr mala meno svetlana priezvisko si nepamatam cele zle, 10mim vysetrenie pritom to bol morfologicky ultrazvuk, nic nepovedala, fotky otrasne ani sa nesnazila, ze ona sa ponahla a nema na nich tolko casu a bola vraj maximalne neprofesionalna, odmerana, ofucana ale za take peniaze teda aspon trosku slusnosti a snahy
Cize ak idete tak si pytajte len dankovcika
Ja osobne som bola u dr juhasa a nemozem povedat ani jedno zle slovo

lady18
15. feb 2023

@taktotedanie Svetlana janosova? Ja k nej idem piatok na morfologicky ultrazvuk

taktotedanie
15. feb 2023

@lady18 ano janosova presne, svagrina ma traumu uz tyzden z toho, vraj tak neprofesionalu lekarku este nestretli, ako 10min na morfologicky ultrazvuk? Dost malo podla mna, clovek si zaplati a ona povie ze nema na nich cas a zbucha ich raz dva a dovidenia
Velmi negativna skusenost
A vam vela stastia pri tej doktorke teda…. Ja by som si ziadala ineho lekara

juliaailuj1
15. feb 2023

@lady18 bola som aj u nej aj u ostatnych a všetci su maximalni profici, podla mna nafuknute, urcite to 10 min netrvalo a nam krasne popisovala vsetko a ja som sa aj vela pytala

taktotedanie
15. feb 2023

@juliaailuj1 nafuknute to urcite nie je
Brat pisal sms ze ideme dnu a za 11 min sms ze su vonku

taktotedanie
15. feb 2023

Na tak dolezite vysetrenie a takto ich odbit, dokonca nepopisala ni vsetko co mala, obvodna gyn precitala nalez a bola zhrozena, ze co to bolo za vysetrenie, ze nerozumie sko sa pod toto mohla podpisat

valeriakadarova
15. feb 2023

@taktotedanie tak ale len preto si žiadať Dankovčíka? Ja som napríklad bola u pani Dr. Koipisch 2x a som s ňou maximálne spokojná aj fotky máme krásne ;)

annlis
15. feb 2023

@taktotedanie kks podla jedneho pripadu sudit takto skveleho prefesionala?! Bola som pri nej a maximalna spokojnost. Milujem tieto komenty … ked tam bola kratko tak asi bolo babo max v poriadku, vsetko ok a nebol dovod babo stresovat x minutovym utz. A foto zla? Hm no tie deti pri tej maternici blbo obcas pozuju a dr za to nemoze. Akokeby tam sla kvoli fotke a nie kvoli zdraviu seba a babatka 🙄🤷🏻‍♀️

taktotedanie
15. feb 2023

@annlis nie nebolo ok, neskontrolovala ani to co mala, jednoducho neprofesionalne

januska96
1. mar 2023

Ja som bola na morfologicky ult u p. doktorky Turňovej a maximálna spokojnosť. Dokonca sa s malým naťahovala asi 5 minút aby mu pekne odfotila tváričku. Pekne všetko vysvetľovala a bola veľmi milá.

elalala
1. mar 2023

@taktotedanie ja som u pani Jánošovej bola a bola som veľmi spokojná, od začiatku do konca neskutočne milá, rozprávala ani som sa nič nemusela pýtať, potom sa ma 2x opýtala, či všetkému rozumiem a nemám nejaké otázky...fotky nemáme, ale ja mám strašne málo priepustné tkanivo a velmi ťažko videla to čo bolo treba, aj ked to nebola jej chyba sa mi ospravedlnila, že nemáme fotky...bola som u nej 25min a maximálna spokojnosť

taktotedanie
1. mar 2023

@elalala vase stastie
Ja viem nieco ine

elalala
1. mar 2023

@taktotedanie Je nas viac spokojných 😉 netreba jednu negatívnu skúsenosť hrotiť, hlavne ak poznáte len názor 1 strany

taktotedanie
1. mar 2023

@elalala ked su taki profesionaly tak by sa tak aj mali spravat ku vsetkym

lauris1
10. okt 2023

@taktotedanie presne tak..Janosova otrasna skusenost 2x. Skoncila som sice hospitalizovana na infuzkach, no bola dost odmerana neprijemna. Taktiez cca 10min. Pri prvom ma pozerala ina asi 40min. A tak ako ona ma este nik nevystresoval ,kamoska ma rovnaku skusenost, ta mi ani povedat nechcela co jej povedala radsej. Teraz verim ze babo bude ok,dnes ma pozrel iny lekar v novej nemocnici kde lezim, zrazu ze nevidi az taky problem. Janosova pritom napisala hypoxia...co uz je udusenie strasne stresy prezivam od piatka

roxi223
Autor odpoveď zmazal
Zobraz