Ahojte,na ďalší týždeň idem na utz do sonoclinic a písali mi sms že doprovod je povolený. Ako to tam prebieha? Normálne vojdem s partnerom dnu do ambulancie alebo on vojde až neskôr? Dakujem
Bola som teraz v piatok, normalne spolu vojdete k lekarovi, on si sadne na kreslo a ty si lahnes. Pozerate spolu na obrazovku
Prídeš do čakárne, vyplnis nejaký súhlas..odovzdas usb ak ches foto..potom ťa zavolajú a ideš dnu aj s partnerom kde sa pozeráte na veľkej obrazovke na ten malý zázrak 😊 Dr. pekne všetko premeria vysvetlí čo pozerá a či je všetko ok.. nahrá foto a video na usb.. vyjdes von.. partner úplne.. tebe ešte zoberú krv v takej "predambulancii" .
tak tak normalne sme isli spolu dnu 🙂 cely cas sedel na gauciku oproti telke a sledoval jedine co tak mna museli pozerat aj z dola lebo sa pani doktorke nieco nezdalo a kedze by som bola otocena rovno spodkom smerom k nemu tak ho poprosili aby na chvilku isiel von ze toto vidiet nemusi 😂 a ze ja za nim za chvilocku pridem 🙂 cakal ma v cakarni cely dojaty pretoze sa mu splnilo to ze bude mat chlapca 😂😂
Vysledky krvi poslali mojmu gynekologovi v papierovej forme
Alebo mailom, neviem ale ma to v karte vytlacene
a potom tvoj gynekolog nemal s tým problem, že si bola aj inde? neviem či mám mu zavolať, aby vedel o tom že idem, alebo môžem to riešiť tak sama. 🙂
@viki91 ano a trafili sa 😂
@l_u_c_k_a111 jeej super ;) nam este nepovedali pohlavie, ze vraj vidi to iba na 80 percent, tak uvidime o 2 tyzdne z trisomy🙈
@viki91 nam na prvom usg pani doktorka povedala ze nam nechce vraviet pohlavie a tak sa pytala co si myslime ze to bude moj manzel z gaucika hned vykrikol ze chlapec … a ona tak na neho pozrela a povedala ze nechce nam kecat blbosti mame to brat s rezervou ale aj podla nej to bude chlapec a tak aj bolo hoci som mala stipku nadeje na dievcatko tu mi dal moj gynekolog ked povedal ze na chlapca to nevyzera ale o tyzden na to v 20tt v sono clinic potvrdili ze ano je to chlapec a teraz v 30tt sme videli mladeho pana v plnej krase v 3D 😂😂😂😂 kedze mal nozky na siroko
Nam v 12tt povedali dievcatko na 80-90% a v 20tt potvrdili na 100%
moja dcéra je v 15tt posiela ju jej gynekologička aj s výsledkami krvi, ako čítam tak si tam môže vziať aj svoj kľúč?
Ano, vojdete spolu a bude cely cas pri vysetreni 🙂 kedy neskor by si chcela? 🙂